Wednesday, 24 June 2009

Back to Finland

Kotiin tultiin takasin eilen siinä viiden kuuden maissa. Lento kesti Osakasta Helsinkiin n. 9-10 tuntia ja Turkuun vielä 20 minuuttia. Sen jälkee oli sisäinen kello vähä sekaisin, kun Suomessa oli jotai just viis ja sisäinen kello sanoo et kello ois jo 11. Ja vaikka mun piti nukkua pitkään ni heräsin jo kahdeksalta, ku me herättiin joka aamu n. kahdeksan aikaan ni se tais sit jäädä päälle.

Sopeutuminen takas Suomeen kolmen viikon jälkeen tuntuu ihan hassulta. Ensinnäki, heti lentokentälle tultaes huomasin vaan miten epäkohteliaita suomalaiset on japanilaisiin verrattuna. Ja oon taas lyhyt verrattuna muuhun porukkaan.

Tokios en hirveesti pystyny tänne kirjottelee ku nettikahvila oli maksulline ym. ni aina ku mentii sinne ni en viittiny käyttää enempää aikaa tänne kirjotteluun. Mut nyt ku oon takas Suomes voinki ruveta muokkaamaan kuvia ja varmaan tän päivän aikana laitan osan niist näytillekki. 

Meidän ohjelma ton mun viimisimmän kirjotuksen jälkeen oli suunnilleen tällane:
- Matka Hakoneen
- Vuorilla samoamista aamulla ja illalla Yunessuniin (erittäin hieno kylpylä Hakonessa)
- Matka Tokioon ja Gotandaan tutustumista (meidän hotelli oli siis Gotandan kaupunginosassa)
- Sunnuntai, joten hengailua Harajukussa ja Yoyogi parkissa
- Aamulla aikasin Shibuyaan shoppailemaan
- Shoppailua Harajukussa
- Shinjukussa käynti ja Shibuyassa illalla hengailua
- Odaiba
- Yokohama ja China Town
- Harajuku shoppailua
- Akihabara

Musta tuli ihan hirveä Arashi fanikin tuolla matkalla kiitos Japanilaisen tv:n tarjonnan. : D Nyt voisin ruveta kattoo jotain draamaa ja myöhemmin laittaa niitä kuvia!

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆