Monday, 1 June 2009

Huomenna ois lähtö

Nimittäin nousevan auringon riisimaahan. Vähäsen hei jännittääki jo. @___@ Pakkaamisesta on paljon stressiä, tuntuu et olisin tunkenut matkalaukkuun aivan liikaa vaatteita, mutta kaks ekaa viikkoa ei oo shoppailua joten on pakko ollakki aika paljo vaatteita et pärjää. Mut sit me kumminki tullaan ostaa ihan helvetisti krääsää ym. Tokiosta.

En päättäreistä malttanut ottaa yhtään kuvia. : D Oli sen verran menoa ja meininkiä että ihan unohtu. Mutta kevätjuhlasta on kuvia. Mulla on noissa päällä Gina Tricotin tollane ihana pallomekkosysteemi ja kengät on muistaakseni Vagabondin.

Täs on kuva juhlast, tossa Vensku pitää puhetta ja muut on itkun partaalla. : D Saatiin ruusutki tän jälkee. ♥

Otettiin viel pihalla tälläne kunno yhteiskuva. 9E forever. ;___; Ehdin vuoden aikana kiintyä tähä luokkaan ihan sairaasti ja vaikka kaikilla on ihan eri persoonallisuudet ym. niin musta tuntuu et meil oli koulun paras yhteishenki. : D Nyt vaan ootellaan vuonna 2015 pidettävää luokkakokousta... u___u

Ja täs viel mun tää kouluhengausporukka. ♥ ♥ ♥ Ollaan salee koulun kuumimmat. : D Onneks näitä tuun näkee viel kesällä ja muutenki.

Nyt pukemaan, meikkaamaan ja sit kaupungil viel viimisen kerran näkee kaverei ennen lähtöö!

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆