Monday, 29 June 2009

Japanikuvia ja keromuksia #1

Vois olla pikkuhiljaa aika julkasta niitä kuvia nousevan auringon maasta, ja kunnon selityksetkin kaikesta tulee näitte kuvien myötä. Älkää välittäkö jos nyt selitän samoja asioita ku oon aikasemmissa merkinnöissä selittäny, ku haluan kertoa nyt kaiken järjestelmällisesti ja kuvien kanssa! Okei!

Lähtö oli siis 2. kesäkuuta eli tiistaina. Aamupäivällä nähtiin Anen, Vernan, sekä heidän vanhempiensa Tiina-Kaisan (Anen äiti) ja Petterin (Vernan isä) kanssa Turun lentokone-asemalla vai mikä se on. Lento Hesaan kesti vaivaiset 20 minuuttia, mutta lentokoneella meneminen tuli halvemmaksi kuin esim. bussien käyttö. :---D Vain joku 25 e menopaluu !! Hesassa olikin sitte pari tuntia aikaa Finnairin koneen lähtöön ja käytiin syömässä.

Oli sitten vielä oikein pakko ottaa viimeisestä suomalaisesta ruisleivästä kuva. ;___; ♥ Ku oltii syöty Robert's Coffeessa, tutkittii hetki kaikkii lentokentän krääsä kauppoja ja sit oliki jo aika mennä portille ja lentokoneesee! Jollai kummalla tuurilla saatii viel niinki hyvät paikat et päästii minä, Ane ja Verna vierekkäi ja oli viel ikkuna.

Harmi kyllä matkan ajan oli tosi pilvistä niin ei hirveesti nähty Venäjää ja Siperiaa. : ( Mut oli pilvetki tosi jees, näyttää iha lumelta tossa kuvassa! Lento kesti yheksän tuntia, ja Osakaan oli määrä laskeutua siinä kahdeksan tai yhdenksän aikaan aamulla. Meiltä siis aikaeron takia jäi periaatteessa yksi kokonainen yö välistä, ja lentokoneessa ei oikein saatu nukuttua. Lennon aikana näytettiin pari paskaa leffaa. Mutta eniten iloa meille oli radiosta, siellä oli joku himmeä kanava mistä tuli kaikkia jpop kappaleita. : D Mm. Newssiä ja Tohoshinkiä sieltä tuli.

Lentokentältä lähdettiin Oujiin, meidän Osakan hotellipaikkaan. Ouji ei ihan Osakassa sijainnut vaan oli jossain viereisessä kunnassa, mutta sieltä oli aika hyvät junayhteydet Osakaan. Ekalla junamatkalla riittiki sit ihmettelemistä, ku kaupunkia oli jo siin vaiheessa silmänkantamattomiin vaikka iha landella vasta oltiinki!

Ouji oli tosi pieni kylä, keskustassa oli yks pachinko paikka, yks tavaratalo, yks pankki, yks kampaaja ym. Ja loput talot oliki asuntoja. : D Se oli kyl tosi kotoisa, ja aina ku tultii kotiin ni käytiin tavaratalos ostamas leipomost melonileipää ja jotai juotavaa! Ja tä kuva on tosiaa siit rakennukses, minkä alakerras oli pankki ja toisel seinäl oli muistaakseni se pachinko.

Meijä Oujin majatalo oli ihan sikaliikkis! Tän omistaja oli englantilaine mies mut se piti ennemminki iltasin pystyssä sen vieres olevaa baarii. Japsit naiset jotka teki meil mm. aamupalan ja siivos huonetta osas ihan sikahyvin englantia.

Ja mikä parasta siel oli kaks kissaa joist toinen (kuvassa oleva) oli viel pentu! ;__; ♥ Jiji oli tosi leikkisä ja söpö ja kaikkee ja se sekos kerran ku Vernan isä (Petteri) osti kuivattui kalmarei ja söi niit sii pihal... Sit oli kans kauheeta ku kissoja ei tietenkää saanu päästää sisää, mutta aina ku avas ulko-oven Jiji ampas ku luoti sisälle ja sit sen perässä sai juosta ku viimine hevone...

Mut lopuks viel randomkuvii Oujista, jatkan tätä kertomust lähipäivinä!

1 comment:

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆