Monday, 27 July 2009

Despan keikka ja vaatetilauksia

Nyt on asian laita niin, että mä en jaksa tehdä vähään aikaan noita Japani-posteja lisää, siinä on hirvee työ laittaa kaikki kuvat ym. : D Lupaan, että joskus saatan sen loppuun, mutta nyt musta tuntuu hirveesti siltä et joudun pakottaa itteni tekemään niitä! Eli sit ku saan omaa intoa hommaan niin teen niitä taas.

Lauantaina oli D'espairsRayn keikka. Kävin '07 katsomassa Ruisrockissa bändiä ensimmäisen kerran ja pakko sanoa, että hyvää kyllä sai taas odottaa! Bändi oli entistä parempi kuin muistin livenä ja tuli paljon biisejä mitä odotin kuulevani ja Zero (basisti) oli aivan älyttömän suloinen hiukset hiestä märkinä ja kiertuepaita päällä. : D Keikan alkuosassa laulettiin Zerolle myös synttärilaulu, koska hänen syntymäpäivänsä on 31. päivä eli aika pian! Myspaceblogiin Zero kirjoittikin jo kovasti kiitoksia. ♥ Olin sen verran takana, että en päässyt käsiksi bändin jäsenten heittelemiin kamoihin tai kaatelemiin vesiin, mutta miksauspöydän takana oli hauskaa ja näki hyvin EIKÄ OLLUT PAINETTA! Ja lisäksi pyysin keikan jälkeen miksaajilta settilistan itselleni nätisti japaniksi, ja nyt oonki sit ainoo jolla on käsissään tä suomen settilista ja pitäis alkaa tätä jakelemaan ympäri internettiä... Mut en jaksa skannata sitä (ainakaan vielä). : D

Erityisesti KAMIKAZE, Hollow, Mirror, Infection, MASQUERADE ja Lost in re:birth jäivät mieleen. Ja se oli ihan ylisöpöä kun Hizumi (laulaja) sekä Karyu (kitaristi) rupesivat puhumaan suomea! Ennen viimeistä biisiä Tsukasa (rumpali) vielä soitti huilulla yhden Totoron soundtrackin biisin ja se oli ihan ylisöpöä. *___*<3 src="http://i28.photobucket.com/albums/c226/Laittikola/L_g0007217828.jpg">
Eli toinen noista! Molemmat mekot ovat mielestäni ihan ylisöpöjä joten päätöksestä tulee varmasti vaikea. *___* Mutta aina voin toista pitää jossain muissa juhlissa.


Ja koska YesStylessä oli vieläkin menossa herkulliset kesäalennukset tilasin ihan muuten vaant tollasen paitamekkoasian! Noi mustat sydämet on paljetteja. *w* Tajusin muuten vasta äsken et noi on olevinaan jotain mustia herttoja, mutta ei se haittaa. XD

Viime perjantaina mä ja Nette tilattiin myös hiuslisäkkeet, toivottavasti ne on perjantaihin mennessä jo tulleet koska mulla ois perjantaina kampaaja missä sitten saan lisäkkeisiin sopivan värin. : O Vähän jännittää, koska musta tulee taas brunette!

2 comments:

  1. Oiii! Olisin niin mielellani mennyt tonne konserttiin jos olisin ollut suomen kamaralla... :<< Rakastan despaa paaaljon. Ehka Muccut odottaa viela mua. Henk. koht. ottaisin jalkimmaisen mekon, mutta molemmat on suloisia. :))

    ReplyDelete
  2. Ohhoh, missäs päi maailmaa menet ku despatki oot kerran väliin jättäny! :0 Mutta tosiaa, mukkua ei voi missään nimessä missata!
    Ja joo, mä mietin kans et varmaan äidin juhliin laitan ton jälkimmäisen mekon, mutta täytyy katsoa kun ne tulee postiluukusta !

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆