Monday, 6 July 2009

Japan Stories #3 KYOTO

Jeah mun japanistoorit jatkuu, tällä kertaa Kiotosta! Harmi kyl mulla ei Osakan parista viimesestä päivästä ollu yhtään kuvia mut käytiin Osakan keskustas ja sit viel jossai en kyl muista yhtää missä. :---------D Mut sit matka kävi Kiotoon, missä me oleskeltiin viikko!


Ensinnäki, Kioton rautatieasema on ihan HELVETIN hieno. Ton arkkitehti on kyl nero, tuol oli paljo lasia ja metallist tollast systeemii ja tuol oli ihanii tasoi ja ihan saatanan korkea ja aah. Toi oli kans täynnä kaikkii kauppoja (VÄHÄKU KAMPPI ;-------)) ja aaah. Asuttiin tosta alle kilometrin päässä ni tultii aina tänne syömää.
Siel oli liukuportaat mitkä oli ihan saamarin korkeet ja aaah. Ne meni katolle, mis oli pari kahvilaa/baarii sekä sellane nätti näköalatasanne.


Tasanne.


Näköala. Ei Kiotokaan mikään pieni kaupunki oo, vaikka onki aika landee verrattuna johonki Tokioo! Vaikka ei ookkaa pilvenpiirtäjii, ni taloja riittää horisontin reunalle asti.


Mentii sit yhtee kahvilaa juomaa kokista ku oli aikas kuuma päivä! Mun oli iha pakko ottaa täst kokiksest kuva, koska perinteinen lasipullo ja noi jäät oli ihan neliöitä. ;____; ♥ Ne tarjoilijat nauro meil iha sairaasti. :'D
Sit siel oli tollaset penkit ja joku lava minne joku koululaisorkesteri tuli soittamaan! Oli aika aww, siel oli kyl ihan sairaasri porukkaa kattomassa ja jotku tv-kameratki. Eli ei tainnu olla mikää pieni juttu.


Ku mentii meijä hotelliin ni siin oli yks tollane suht iso suojatie minkä liikennevaloissa soi sillon ku valo oli vihree se ihana liikennevlao laulu. ;___; Jos joku ei tiedä ni tää.


Meijä hotelli parvekkeelt! Se oli aika sivukujal mut mukavan rauhallinen paikka. Vaikka se oliki aika kämäne. : D Mut toisin ku ekas hotellis meil oli oma suihku! Ja siel oli kans maksulliset tietokoneet, 100 jenii 20 minuuttii. Alle eurol siis pääsi. Mikä oli iha ok hinta. Aika kauan me tuol hotellihuonees sit säädettii ku sinne päästii. Oltii mm. kamerasotaa ja sain aika hienoi kuvii Anest ku se riehu, mut se tuskin haluu et julkasen niit kuvii tääl. :''''D


Tollasessa asussa tona päivänä hiipparoin. Tossa on muuten se ihana henkselipaita minkä ostin Osakasta! Aika fresh, oltii ensin joku kolme tuntii oltu junissa ja säädetty matkalaukkujen kaa ym. jännää.
Tähä loppuun viel omaa pärstää! Aika söpöö.

PS. Ei liity tähä Japani-ranttii mitenkää mut tänää oli aikas jees päivä! Käytii Vernan kaa Skanssis shoppailemas, ostin kaks paitaa ja FARKKUTAKIN! *3* Rakastan kesäalennuksii. Aika hyvin ku viel joku vuos sit sanoin et farkkutakit on iha vitun rumia mut nyt sit ostin sellasen 3/4 hihoil. Lisäks ostin liukuvärjätyn nümphin paidan spiritist ku oli alennukses. Vihasin liukuvärjäystäki vaiks kuinka pitkään. : D Mut mikäs siinä.

Pupessa on osa ostoksista!!!

1 comment:

  1. Vähä ihanii kuvii taas vaihteeks. :( Ja oot niin söpö !

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆