Wednesday, 2 September 2009

Japanipostaus #6 - More temples & tapaaminen Starbucksissa

Oon kipeenä, ja hirvee hinku kirjoittaa blogia, mutta koska oon kipee ja on yö ei tee mieli pynttäytyä ja ottaa uusia kuvia, joten mikä neuvoksi? Teen tietysti uuden Japanipostauksen! Tässä siis loput kommellukset Kiotosta ja seuraava postaus käsitteleekin jo Tokiota (koska mulla ei ole Hakonesta yhtään edustavia kuvia...).

Eli käytiin Kiotossa tsekkaamassa vielä kolme temppeliä, joihin kuului esimerkiksi tuo kuuluisa kultainen temppeli. Lisäksi oli ties mimmoisia luontopolkuja ym. missä olisi pitänyt mietiskellä syntyjä syviä, mutta mä ja Ane ja Verna muistaakseni hehkutettiin vaan Watasta, Kentarousta ja Hacchanista. XD Tosi monessa paikassa oli kans tollasii ihme "toivomuslähteitä" minne heitettiin rahaa.. Mutta myöhemmin saatiin selville, että rahaa heittäessä se ois tarkotus saada mahdollisimman lähelle tota kivisysteemiä niin toive toteutuis varmemmin (en siis tosiaankaan tiedä tä on spekulointia jos joku tietää ton tarkotuksen paremmin voi kertoo!). Tuol oli kans hirveesti koululaisia luokkaretkillä, siinä sit awwailtii!

Revettiin muuten ihan sikana tossa viimisessä temppelissä, siel oli meneillään joku seremonia tai joku... Mut niitten pappien se rukoilu oli nii hassun kuulosta. :'''D Ne puhu kuorossa jotain ihan ungalapungala-kieltä mikä ei kuulostanu yhtää japanilta! Käytii yleensä temppelikierrosten jälkeen Kioton siel ostoskadulla tai rauttiksel hengailemas niin ei ollu liikaa temppeleitäkää.. Ja parasta oli ku keskiviikkona (en tiedä miks muistan et se oli keskiviikko) oltii sovittu poikien kaa tapaaminen Starbucksiin! Oltiin siis aikasemmin käyty purikurissaki mut nyt mentii Starbucksii.Eli nähtii pojat taas siellä rannalla. Sit ruvettiin miettimään et minnehän mentäis ja päätettiin mennä kahvilaan ja Starbucks oli lähin. :------) Hacchanil ei ollu rahaa ni se otti vaa vettä, mut sil oli Louis Vuitonin lompakko ni oli pojal tainnu kaikki rahat mennä siihe... Mut ne makso meijän juomat vaiks yritettiinki maksaa ite mut ne kieltäyty ja oli vaa sillee puresento. ;___;<3 Niin kohteliaita. Istuttiin siel kahvil varmaan joku kaks ja puol tuntii ja vaan PUHUTTIIN! Välillä kielimuuri oli tosi paha, mutta sönkättiin vaan engrishiä ja japania sekaisin. Kentarou sai kauheen shokin ku me sanottii et ei tykätä High School Musicaleista. XDDD<3 Tästäki tapaamisesta kerroin tosi paljo tuol aikasemmis merkinnöis mitkä kirjotin jo Japanissa, niin jos joku haluu lukee yksityiskohtasemmin ni sit vaa selaamaan!

2 comments:

  1. En jaksa kirjautuu sisään ku oon koulus mut kommentoin kuitenki : DD
    Hienosti ihana merkintä ja toi vika kuva XDDD

    ReplyDelete
  2. Joo siis tost vikasta kuvasta huomaa helposti miten samal aaltopituudel ne oli meijän kanssa. XDDD Kentarou on ihan pihalla ku minä tai Ane konsanaan. XDDD

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆