Sunday, 13 September 2009

Ruokatäytteinen postaus

Koeviikko pukkaa pahasti päälle, joten ensi viikoltakaan ei ole tiedossa mielenkiintoisia merkintöjä. : ( Saan jotain kunnon aihetta kirjoittaa vasta ensi lauantaina, koska olen silloin menossa Helsinkiin kaiketi. Mutta tässä kuvia kun kävin eilen syömässä Vernan kanssa Yasukossa ja sit viel ryystämässä fruitiet Arnoldsissa.


Miso-keitto on ihan parasta. Aina ku litkin tota niin tulee vaan ihanan lämmin, rentoutunu ja turvallinen olo. Rakastan.


Shiitake Donburi. Riisiä, missä on sipulia, shiitakea ja munamössöä. Om nom nom, sairaan hyvää ja täyttävää. En koskaa jaksa syödä noita annoksia loppuun. Ku tilaa Yasukos annoksen saa tosiaa kaupan päälle vihreet teet ja misokeittoa.


Yasukon juustokakku on vaan parasta mitä oon ikinä syöny. Yleensä juustokakut on sellasia ihmeellisiä rahkamaisia, mutta Yasukon juustokakku on tollasta kunnon ihan kakkua. Oon ollu kanta-asiakas jo tyyliin vuodesta 2006 ja tä juustokakku on ollu aina yhtä hyvää...

Jos tuutte joskus käymään Turussa Yasukon keittiö kävelykadulta kannattaa ehdottomasti tsekata!


Strawberry delight tai fantasy fruitie arnoldsista, en muista yhtää kumpi. Kumminki se mis oli mansikan lisäks papaijaa ja .. jotai. Mun mielestä fruitiet on parempia ku smoothiet, mulle tulee yleensä smoothiesta tosi oksettava olo.


On se vaikeeta ottaa hyviä kuvia KOTONA. Tos on kumminki uus paita mikä perjantaina tuli YesStylestä, siin on aivan ihanat hihat. Tsekatkaa kans noi kynnet, ne alkaa vihdoinki olla ihanan pituset. Paitsi et vasemmast kädestä katkes just peukalo, etusormi ja keskisormi. Nyyh.

Nyt vois mennä lukemaan kemiaa.

4 comments:

 1. aww oot söpö<3 ja misokeitto on ihan sikahyvää!

  ReplyDelete
 2. Anna: Oi kiitti. ;__;<3 Joo misokeitto on vaa parasta!

  ReplyDelete
 3. Omnomnom, misokeitto on ihanaa ja mä tykkään kans ihan sikana tosta Shiitake donburista *___* Vitsi, pakko mennä taas joku päivä käymään Yasukossa, en oo käyny varmaan... no, talvella tai keväällä varmaan viimeks. <3

  ReplyDelete
 4. Elina: Shiitake donburi on nii hyvää. *___* Sit kans se kanajuttu on hyvää mis on shiitaken tilal kanaa. : D Jos kaipailet joskus seuraa Yasukoon mä voin hyvin tulla ku Vernal ei oo koskaa rahaa tulla!

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆