Sunday, 4 October 2009

Cirque du Soleil!Kävin lauantaina siis katsomassa Cirque du Soleil -sirkusta Turkuhallissa. Se esitys oli ihan mielettömän upea, meillä oli paikat lavan sivulta, mikä oli jossain määrin välillä ikävää, mutta esitys oltiin suurimmaksi osaksi suunniteltu niin, että se toimi joka suuntaan.Siellä oli livebändi soittamassa ja soittivat todella hyvin, naislaulaja oli ihan tajunnan räjäyttävä. Ei kukaan voi laulaa niin puhtaasti! Esitykset olivat todella hauskoja ja luovia, ja yleisöä otettiin kiitettävästi mukaan. En tykkää yleensä mistään normaalisirkuksista, mutta Cirque du Soleista olen pitänyt varmaan seitsemän vuotta. Koska Cirque du Solein esitykset ovat oikeasti ihan sairaan erikoisia ja suorastaan taidetta.

Jos ette tiedä kyseistä sirkusryhmää, niin menkää esim. katsomaan videoita viralliselta youtubetunnukselta. Aivan mahtavaa siis.Ostin myös uuden talvitakin, koska vanha (joka oli seiskaluokalla ostettu) oli aivan rikkinäinen. Tällänen ihanuus sit löyty Vero Modasta, 79,90 €.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆