Monday, 12 October 2009

I love dreamin' dreamin'

MUCCun keikat menivät todella hyvin, sain bändin kitaristin plektran ja sain myös otteen rumpalin rumpukapulasta, mutta eräs kaveri sai sen samaan aikaan niin päätin olla jalomielinen ja antaa kapulan hänelle. : D Pojat soittivat hanabin, mitä olin odotellutkin kuulevani ja oli kyllä hemmetin hyvä livenä. Lisäks soittivat uuden biisin, Freesian, mikä oli kans ihan sairaan hyvä. Tampereella encoren aikana pojat joivat kans salmaria, heidän ilmeensä olivat aika mielenkiintoiset ku eiväthä japanilaiset ole ennen salmiakkia syöneet muutenkaan.

Lauantaina oli Tidon synttärit, oli hauskaa! Perus meidän porukan biletysmeininkiä oli, joten ei siitä sen enempää.
takki Vero Moda, pipo Pieces, toppi Gina Tricot, farkut Pieces, laukku Gina Tricot, sormus Claire's, kengät Spirit

Muuten oon tässä pari päivää nyt vaan istunut kotona koneella kattoen japanilaista draamaa. Fanityttöilen Matsumoto Junia ihan täysillä vaan. Onneks huomenna näen Mariaa, on japanintunti ja lähden sit Hyvinkäälle nauttimaan poikaystävän seurasta. ♥ En kestäis olla yhtään enempää yksin kotona, vaikka välillä onkin kivaa varata aikaa itelleen.
Mun kuviksentyö jota opettaja kehui! Meidän koulun kaikki kuvisvälineet on ihan paskoja, noiki värikynät millä ton tein oli jotain lasten halppispuuvärejä... No mut oon iha tyytyväinen ja opettaja tykkäs ni mikäs siin.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆