Thursday, 3 December 2009

Christmas time has begun

Tänää aamul migreeni yllätti mut, joten eiku vaan takas nukkumaan koska vaan se auttaa mul migreeniin ja jäi sit koulupäivä ja japanintunti vähän välistä. Oonki sit vaa ollu kotona, kattonu Hana Kimiä ja Angry Video Game Nerdin videoi.


Joulu on kovaa vauhtia tulossa. Selasin äsken YesStyleä ja löysin sieltä tosi mehukkaita vaatteita, tollane harmaa pitkä huppari minkä printis on vaan kaikkee siistii, tollane pitkä harmaa huvi mis on tähtii, musta paita minkä printti on tehty pitsil ja sit tollane ihana neulemekko. *__* Kaikki oli viel alennukses, nyt pitää vaan kysyy äidiltä et saisinko nää ja sit vois laittaa tilausta tulee.

Pitäis kans ruveta hankkimaan kavereil/poikaystävälle/perheelle joululahjoi. 8( Se vaan et mulla on tällä hetkellä pyöreät nolla euroa, joten... Toisaalt vahdin tänään ja huomenna pikkuveljeä niin voisin saada siit palkkaa. Perheelle mä ainakin haluaisin tehdä jotain ite ja kenties kans kavereil, mut poikaystäväl ajattelin ostaa jotai ihan hyödyllist.

Huomenna mennään porukalla Annikalle kattoo DBSK:n live DVD:tä. Vois jopa pitää kameraa mukana jotta sais jotain kuvia ja lisää sisältöä tännekki~.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆