Thursday, 17 December 2009

Cooking from heart

Tänään olen mm. onnistunut ruotsinkokeessa, ostanut alusvaatteita ja hupparin ja tehnyt muffinsseja.

Tolle ekalle pellilliselle kävi vähä hassusti ku en osannu odottaa et ne leviäis noin pahasti joten osa vähän muuttui epämuodostuneiksi. :'D No mut eka kerta ku tein muffinsseja, seuraaval kerral onnistuu paremmin! Huomen vien niit kouluun ja Hyvinkääl.

Noi alusvaatteet on musta ihan sairaan söpöjä. ;__; <3 KappAhlista kaikki. Ja toi rannekoru oli alennukses ni en voinu vastustaa. Lisäks Ginasta lähti mukaa tollane huppari, siin on ihanan korkee kaulus! Noi pääkallot on harvinaisen tyylikkäitä, mä oon tosi valikoiva pääkallojen kanssa mut noi on oikeesti tosi jees. Ja toi näyttää yllättävän hyvältä ku yhdistelee kaiken kaa.

Nyt lukee ranskaa! Onneks huomen on jo perjantai ja sit pääsee Hyvinkäälle. Ärsyttää vaan iha sairaasti et maanantaina pitää mennä viel tekee maantiedon koe... Fuck u. : ( Kaikil muil on alkanu loma aikasemmin ja mä vaan joudun mätänee koulus. Miks Raisios opettajil ei oo lomautuksii?

2 comments:

 1. Mmm the cookies looks delicious!!!! yumi yumi!!!
  And i love your sweater, basically i love all the things with skulls!!

  XOXO

  R&S

  We follow you! :)

  ReplyDelete
 2. Ribbons and Squares: Thank you, they really were tasty. *_*
  If you follow me would you like me to write little translation in english in the end of every entry? n__n

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆