Thursday, 10 December 2009

One, Two, Three for you and me

Tänää oli inhottavan kylmä aamu, joten ei huvittanu aamulla laittaa päälle mitää erityisen hienoa vaan just legginsit farkkujen alle ja neule päälle jotta ei tulis kylmä! Ja vielä feikki uggit jalkaan ni töppösetki pysyy lämpiminä. Vaiks ilma oliki kauheen märkä ja ne vähä kastu mut silti.


Neule Gina, paita Yesstyle, housut Only, kaulakoru PARIS KIDS (japanist) ja kellosormus Claire's.

Menin koulun jälkee ostaa mm. uuden ripsarin ja piti kattoo joululahjoi. Mut Nette soitti ja kierreltiin kauppoi sit yhdes. : D Joululahjoja en löytäny muutaku Nettelle, en tajua miten mulle ei tuu mitään ideoi mitä muille vois ostaa! Pitäsköhä vaan väsätä jotku kortit ku jos kumminki ostan esim. korui ni ne onki sit lahjan saajast iha rumii. : ( Ku koruist ollaa nii pikkutarkkoi. Enkä nyt mitää hirveen kallista haluis ostaa ku ei oo rahaa nii paljoo ja muutenki en yhtää tiedä tuunko itekkää saamaa kavereilt joululahjoi.Mut löysin itelleni Nanan osan 19 mitä oon odottanu jo pitkään, Animatrix (3,90€) sekä Project Zero ja Project Zero - The Tormented PS2 pelit mitä oon metsästäny ihan sairaan pitkään. ;___;<3 Ja ne oli viel GameStopissa tarjouksessa niin ne makso vaan about 17€!!! Ehkä parasta ikinä. Nyt ku viel uskaltais pelata noita, ne on kumminki genreltää kauhua ja toi on alkuperäisin Japanista ja japsit osaa mun mielestä tehä ihan ältsinpelottavii juttui ni!

Huomenna on Tidon läksiäispartyt, joten niistä sit tulee varmaan jotai juttuu. Toisaalt oon jo lauantaina juoksemas Anen pikkujouluihin ni en tiedä ehdinkö kirjottaa seuraavaks ennenku vast sunnuntaina.

No, sitä odotellessa.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆