Thursday, 31 December 2009

Tomorrow it will be all fireworks

Tiistaina olin Helsingissä ja keskiviikkona kävin Turun alennusmyyntejä läpi. Ahdistaa vaan noi ihmispaljoudet, varsinki Helsingissä. : D En tajua miten ihmiset ei siellä osannu YHTÄÄN liikkua kaupoissa!


Ja käytii Hesa-reissul syömäs kiinalaista om nom nom. Mä söin kanaa & cashew pähkinöitä, oli kyl hyvää! Ajattelin kans aamul et vitsi nyt ku tehdään kiva retki niin otan paljo hienoja kuvia mutta enhän mä sit muistanu muita ottaa. XD

Sit ostoksiin!!


Paita Onlyn alennusmyynneistä. Siel ei ollu ku kokoa XL mut menee sellasena rentona päivänä tyyliin koulussa ja näyttää varmasti kivalta tyylii jos laittaa nutturan! Noi värit on superit mun mielestä.


Toinen paita Onlysta, vaikka tä ei nyt alennuksessa ollutkaa. Ihana löllöpaita. Tän kanssa menee kans tosi hyvin kultaset korut.


Paita Zarasta, tähä liittyy tosi nolo tarina mut en sitä kerro. XD Mut noi hihat on söpöt ja tosi naisellinen.


Friis Companyn tissivyö! Ja halpa oli, Wiklundilla alennuksessa vain 15 euroa. *___* Mulla ei ees tälläsii vöitä oo ku yks ku tuli yhen H&M hameen mukana joten jes! Sopii hyvin esim. ton ylemmän paidan kaa.


Glitterist kaikkii hiusjutskii ja Wiklundilta vähä meikkejä. Kokeilin tollast ruskeemman sävyn huulipunaa. Ja ripsari nyt oli alennukses jotai viis euroo vähemmän ku normaalisti ni oli seki pakko ottaa mukaa. XD


Tä oli vaan pakko ostaa, olin itseasias jo maanantaina metsästäny tätä Turusta mutta se oli joka puolelta loppu. Joten ekana Helsingissä ku mentiin GameStoppiin ni tä tuli ilman miettimistä mukaan. Ensin olin epäileväinen siitä et millasta KH on käsikonsolilla, mutta yllättävän hyvät grafiikat ja ei kyllä huomaa eroa edeltäjiinsä muuten. Ja mukavaa ku voi pelata esim. bussimatkoilla.


Sain Viiviltä tuliaisia Vietnamista. *___* Ylisöpö kaulakoru ja taulu! Nyt tekee mieli sisustaa ton taulun takia. XD

Nyt oonki sit niin köyhä etten tiedä miten tuun selviämään, ku uudenvuoden kunniaks lopetan luottokortinki käytön.


Meil on ihan törkeesti lunta! Ku tulin Helsingistä kotiin ni täällä oli satanu koko päivän ja sähkötki oli poikki. Ihanaa kyl ku illal on valoisaa ton lumen takia.


Ja meidän pihalta kyllä löytyy kaikkea mm. WC-pönttöjä. :----) Meil tehää putkiremonttia ni sen takii noi on tos lol.

Huomen vaihtuuki sit vuosi ja tääl on bileet ja jee. Pitää muistaa ottaa hirmusasti kuvia että saan tännekki jotain mielenkiintosempaa luettavaa ku tollasii tylsii sängyn pääl otettui ostos-kuvii. Uudelta vuodelta odotan kaikkea hauskaa ja jännää ja aijon tehdä ihan liikaa lupauksia, toivottavasti ne kans pitää~.

Loppuun viel video, minkä biisii oon jumittanu tässä pari päivää. Aivan ihana.

9 comments:

 1. !! ihana toi vyö @_@ me wants one too :<
  täytyy mennä turun wikkel stalkkaa josko sielläki olis friisit alennettuna :-D

  ReplyDelete
 2. Joo hei just siel kävin ja siel oli noita vöitä mun mielestä ihan reilusti viel! : D Oli kans mustana mut valkone oli musta kyl kivampi~

  ReplyDelete
 3. Kivoja ostoksia! Tuo onlyn raitapaita on kyllä ihana ja varmasti kiva juuri sellaisena rennompana. :)

  ReplyDelete
 4. Oletko ikinä ajatellut että blogisi on järkyttävän näköinen kun kuvat ovat metrixmetri kokoisia ja täyttävät koko ruudun?
  Tai sitä että koko ruudun levyinen tekstilaatikko tms näyttää rumalta.
  voisit panostaa ulkoasuun. ;/

  ReplyDelete
 5. Christina: Joo, munki mielestä se toimii erittäin hyvin juuri tollasena löllömpänä paitana. : D

  Anonyymi: Hmm, kuinka iso näyttö sinulla on? Minun koneellani kuvat ovat juuri sopivan kokoisia joten oivoi jos sinulla on pienempi. Haluan pitää kuvia suht. suuressa arvossa blogissani, enkä laittaa mitään kärpäsenkakan kokoisia kuvia. Minusta blogini toimii juuri hyvin tälläisenä, jos sinusta se on rumaa että tekstiä on laidasta laitaan niin eipä ole minun ongelmani. Ja minusta ulkoasu on kaikessa yksinkertaisuudessa suht. siisti joten.

  ReplyDelete
 6. Jos tekee kuten suurin osa blogia pitävistä, laittaa kuvat pienempinä niin että ne voi klikata isommiksi. oletko tälläisestä kuullut? ;/

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: Täytyykö kaikkien sitten tehdä tismalleen samalla tavalla? : >

  ReplyDelete
 8. ei. mutta sinä pikku paulan luulisi tekevän niin ;/
  tiedätkö se on aika läpinäkyvää jo

  ReplyDelete
 9. Anonyymi: :DDDDD nyt en ees ymmärrä et mitä yrität tolla lauseella sanoa? Mikä minä pikku paulan. :DDD Voitko selittää?

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆