Tuesday, 30 March 2010

Meikkipussiesittely


Mun vanha meikkipussi, jonka ostin viime kesänä Japanista Shibuya109-kauppakeskuksesta. Harmi kyllä en muista kauppaa. : ( Ja tä siis on nyt ollu käytössä melkein vuoden. Noi muffinit on niin söpöjä!


Mun uusi meikkipussi, jonka ostin eilen H&M:stä. Oon niin rakastunu näihin sailoriväreihin, pilkkuihin ja rusetteihin niin tää oli vaan täydellinen. On tosi iso, tarkoitettu ennemminkin varmaan toiletti-pussukaksi, mutta mulle kelpaa huge meikkipussiks. >D
Sisältö pussissa ja kaadettuna lattialle.


Peitejutskat. Lumenen meikinpohjustusaine sekä mineraalipuuteri ja Maybellinen Dream Matte Mousse, joka on uskollisesti mua jo 1,5 vuotta palvellu. Välillä mietin, että pitäiskö kokeilla jotain muuta meikkivoidetta, mut miks vaihtaa ku kerran on jo hyvää? :D


Omistan vaan yhden poskipunan atm, toi on jo melkein vuoden vanha. Joku suhteellisen random, en oo varma tosta merkistäkään. :'D Siveltimet Amwaylta.


Surullisen pieni luomivärikokoelmani. H&M:n sininen väripaketti, Goshin ruskea, Lumenen mustavalkea sekä random Japanista tuotu, jossa on ruskeaa ja vaaleanpunaista. Pitäis hankkia hirveesti eri värejä vielä, varsinki ku kevät innostaa meikkaamaan värikkäämmin!


Rajauskynät. Lumenen nestemäinen eyeliner, MACin silmärajauskynä väriä sense of style (tummansininen!), joku ikivanha valkoinen jonka merkistä en enää saa selvää, lumenen musta ja en tiedä mitä merkkiä edustava kulmakarvakynä. :---D


Ripsarina käytän tota Max Factoryn ripsaria, mitä mainostettiin markkinoiden isoimpana sutina vai mikä toi onkaan. Tulee ihan nätit ja pitkät ripset. Ja ilman ripsientaivuttajaa en eläisi, ne tekee ripsistä ihanat.


Huulijutut! MACin kirkkaanpunane, MaxFactoryn huulipuna+huulikiilto combo ruskeahkona, lumenen huulikiillot vaaleanpunainen ja ruskea, Blitexin huulirasva ja randomhuulirasva joka tuli jostain messuilta ilmaisena. Tahtoisin enemmän kaikkia ihania kiiltoja~.


Randomjuttuja, kampa, pinsetit, ponnari, hajuvettä, mummopinnejä, meikkikynäteroitin (joka on muuten Japanista omg)...

Rakastan meikkaamista, kannan meikkejä aina mukana. : D Haluisin kokeilla kaikkia erikoisia meikkaustapoja, mutta mun silmät on niin vammasen muotoset, että en voi esim. rajata niitä kokonaan. Tarttisin kyl hirveesti kaikkia erikoisemman värisiä juttuja, ku nyt on nää vaan tälläset perustarpeet.


Tänään tuli Trendi ja ostin kaupungilta myös Demin ja Miss Mixin. :-----D Tässäpä on sitte illaks lukemista, vaikka mulla ois ranskasta sanakoekki... ups. Mut ei aina voi jaksaa.

Onneks kevät näyttää nyt vihdoin viimein tulleen. Odotan kesää niin innolla, pääsis käyttämään kesäkorkkareita, t-paitoja, sortseja, hameita... *___* ♥ Muutenki ku oon niin hurahtanu sailor-henkisiin vaatteisiin niin ne pääsee oikeuksiinsa vasta kesällä. No, enää 2 kuukautta.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆