Tuesday, 25 May 2010

Ahoy, Sailor!

Mulla on ollu jostain syystä tänään pitkästä aikaa tosi pirteä ja hyvä fiilis, sellainen että oon jaksanu tehdä jotain asioita ja tuntuu, että jaksan tehdä asioiden eteen jotain. En kyllä menny kouluun, mikä ei sinänsä ole mikään ihme. Mulla on lopahtaneet viimeisetki motivaation hippeet jatkaa lukiota, tuntuu siltä että junnaan siellä vaan paikallani. Haluan nyt vaan toteuttaa itseäni ja tehdä niitä asioita, missä oikeesti haluan olla hyvä ja päästä eteenpäin.

Haluan piirtää ja toteuttaa itseäni muutenkin ja opiskella japania. Yritän varmaan ensi syksyksi hakea amikseen media-assistentiksi opiskelemaan, tai jos ei täydennyshaussa pääse niin sitten kevääksi tai sitä seuraavaksi vuodeksi. Jos näin käy, oon harkinnu lähteväni Limingan taidekouluun joksikin aikaa opiskelemaan sarjakuvia tai sitten ihan normaalia maalausta yms. En mä tee lukiolla mitään oikeasti ku haluan opiskella tälläisiä asioita. Ja jos joskus tuntuu siltä, että tarvitsisin lisäkoulutusta ja yleissivistystä niin onhan aina aikuislukio. Suomi on sen verran hyvä maa opiskelun kannalta, että millon vaan voi kirjoittaa ylioppilaaksikin jne.

Ostin tänään tollasen sortsihamesysteemin, joka Janeten mukaan on skort. Eli niinko shorts + skirt höhö. Zarasta, maksoi vaan jotain 17 euroa ja oli ihan pakko saada. Sain yllättävän monet paidat näyttämään hyvältä tän kanssa, ja olen ihan rakastunut. Alempana joku kuukausi sitten ostamani mummokuosinen ankkurikoru Accessoriezilta, hintaa en kyllä muista. Ja viimeisenä uudet bikinit, halusin ihan välttämättä jotkut sailor-tyyliset bikinit täksi kesäksi ja sopivia saikin etsiä kissojen ja koirien kanssa. Näissäkin yläosa on hieman pieni, vaikka onkin L-kokoa (mä ja mun utareet ihan kiva). Mutta Seppälästä löytyi ja oon kovin tyytyväinen! Rakastan tätä, kun sailor kuosia on tällä hetkellä joka paikassa.Tällä hetkellä kuuntelussa on kaikki ihana tyttöpop, josta tuun vaan niin hyvälle tuulelle. Mulla on tälle kaikelle jopa oma playlisti, johon kuuluu 760 biisiä. Ups. No ainakaan ei tule kuunneltavista biiseistä pulaa.

Öhöhöh, muutenki ollu ihan mukavaa nyt. Viikonloppuna Oona tuli Turkuun ja oltiin meillä ja otettiin kuvia (joita en tällä hetkellä uskalla julkaista, koska kaikki valitti et kuvia ei julkaista ilman että kaikilta kysytään lupa....) ja näin sunnuntaina, maanantaina ja tänään Mariaa ja hänen itävaltalaista homoystäväänsä Renétä. ; _ ; ♥ Oli kyllä ihanaa. Lisäks tänään näin ekaa kertaa Unelmien sielunmessun, oli tosi ahdistava mutta hyvä elokuva! Ja sen teemabiisi on ihan täydellinen.

Huomenna meen Lietoon vähän lääkäriin ja labrakokeisiin, jeeeeee!

Translation: I have been really energetic and happy today, for first time for ages. * _ * I feel like doing everything I like now like getting better at drawing and studying Japanese. I've been wondering why I'm attending to high school, I have no motivation for it these days. I'm going to try to get into different school next autumn and really study things that I like and want to do.
Today I also bought that cute skort thing! I'm also in love with all kinds of sailor styled things.
I've been listening to girly pop and it makes me even more happy~.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆