Sunday, 19 September 2010

I could get used to thisMun viikonloppu!! Kävin siis Janeten ja Jukion kanssa katsomassa perjantaina Resident Evil 4:n joka oli musta ja Janetesta SIISTI ja MAHTAVA ja UPEA ja MILLA 4EVER <<3<3<3<3<3 mut Jukio ei tykänny. :D Mut sitähän ei kuunnella.

Leffan jälkeen matkasin Tuusulaan Hasulle, ja eka idea mikä saatiin päähämme oli tehdä vohveleita. Niist tuli hyviä, vaikka aluks epäilin Hasun kokkaustaitoja. Toinen tyhmä idea tuli, kun alotettiin kattomaan TSH ykkösosaa: päätettii kattoa se juomapelin kera. Niinpä joka kerta ku tuli slow motionia, zoomaus sormukseen, Sam sanoi "Mr. Frodo!", kuka tahansa sano "my precious", Orlando Bloom oli kuuma, puhallettiin torveen, tuli takauma tai oli selkeää slashia, ni juotiin. :3 Oli tosi lystiä!

Lauantaina päätettiin hakea Troija, koska siinäki oli Orlando Bloom, ja sillä pyöräilyreissulla alko just sataa joten kastuttiin.. Muutenki oli tarkotus samana päivänä ottaa kuvia, mut ei sit sen kastumisen jälkeen oikeen huvittanu.

Nyt tulin kotiin, pitäis lukea kokeisiin ja tehdä rästitehtäviä, mutta mua huvittais enemmänki kattoo Gossip Girliä ja syödä jotain hyvää.... No, työ ensi ja sitte huvit!

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆