Tuesday, 23 November 2010

Believe in the Happy Ending

Tänään hengailin kaupungilla randomisti kera Viivin, Amarin, Annikan, Mein ja hetken aikaa Janeten kanssa! Ei tehty mitään erityistä, kunhan istuttiin Wayne's Coffeessa ja puhuttiin kaikesta joutavasta.

Ulkona oli ihan pirun kylmä, joten heitin päälle vaan mahdollisimman mukavat ja lämpöisen oloiset vaatteet, jotka ikävä kyllä ei olleetkaan tarpeeksi lämpimät. Toi ilma on vaan ihan törkeä! Huomenna on varmaan pakko laittaa farkut jalkaan, mikä ei miellytä, en tykkää yhtään käyttää farkkuja.

Pipo CyberShop
Lasit  Pieces
Kaulakoru Glitter
Lölläri Sechuna
Sukkahousut H&M
Kassi  Gina Tricot
Kengät ☆ CLICK


Huomenna on tokavika koepäivä ja muutenki koulupäivä tän vuoden puolelta! Mulla on taloustiedon-kurssin koe, johon en oo lukenu yhtään, saa nähdä pääsenkö edes läpi. :---D Ei oikeen napannu toi aihe. Ylihuomenna on äikän koe, mikä varmaan menee ihan ok, oon aina ollu suht hyvä äikässä. Sit alkaaki VAPAUS!! Pääsen keskittyy juttuihi jotka kiinnostaa vähä enemmän ah. Lisäks yritän ansaita vähän rahaa tekemäl kotona sellasia hommia, mitä vanhemmat karttaa ja meen varmaan isovanhempien luo siivoilemaan. Joulukuussa on ihan hirveästi ties mitä menoja tiedossa, joten tarttisin vaan ihan simona rahaa.

6 comments:

 1. Käy vilkaisemassa mun blogia osoitteessa http://violetblog2.blogspot.com/ jos on aikaa ja liity lukijaksi. :)

  ReplyDelete
 2. Violet, kiitos, toivottavasti jos vielä eksyt mun blogiin, ni huomaat, ettei tä oo pelkästään mainostamista varten. :___) thx.

  ReplyDelete
 3. Ihan sairaan sulonen laukku ♥ Muutenkin jotenkin kivan värinen asukokonaisuus :))

  ReplyDelete
 4. Ketsukie, kiitos kiitos. ♥ Toi laukku on vaan ihan sairaan vaikee, se on niin iso ja jotenki vammane ettei pysy olalla kunnolla. :--D Mut kaikkee sitä saa kestää söpöjen juttujen eteen!

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana toi paitasi, oon täällä vihree kateudesta 8(

  ReplyDelete
 6. Vivianna, kiitti. :3 Toi paita on kyl niin lovelove. ♥

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆