Sunday, 28 November 2010

Never Ending Girl's Talk

Heips kaikki! Mulla on ollu vaihteen vuoksi vauhdikkaampi viikonloppu, joten oon ollu taas laiska kuvaamaan niin tulee vähän tälläne kuvattomampi postaus, ja toiki webcam kuva on torstaillalta. :D Harmittaa semisti, koska olin perjantaina peräti jaksanut kihartaa hiukset, mutta niistä ei sitten tullut yhtään kuvia vaikka ne oli nätitkin. ; _ ;

Perjantaina olinkin Janeten kanssa tutustumassa Turun Animeseuran toimintaan videoillan merkeissä. Illan teemana oli Fanservice, joten katsottiin kuusi jaksoa eri animeiden ensimmäisiä jaksoja pullollaan tissejä, koulupukujen niin lyhyitä hameita, että oikeasti sellaisten käytöstä saisi samantien potkut koulusta, ja vilahtelevia pantsuja. Parista jaksosta jäi peräti sellainen olo, että voisi alkaa kunnolla katsoa sarjaa! Oli tosi kivaa ja mennään joulukuussa tutustumaan myös seuran pikkujoulun viettoon ja vuodenvaihteessa varmaan kunnolla liitytään sinne.

Sen jälkeen suuntasin Vernan kämpille, missä paikalla olikin kaikki muut (Annika, Ane ja Viivi) mutta päästiin sit vihdoinkin alottamaan meidän leffailta. Elokuvina olivat Hierro, BUG ja Paranormal Activity. Hierro, joka on Orpokodin ohjaajalta Gabe Ibanezilta, oli ihan sairaan hyvä! Siinä oli hyvä tunnelma ja juoni oli Orpokodin tyyliin sellane, että lopussa tuli kunnon "AIVAN" elämys. Bug oli taas todella todella paska, nimenkin perusteella elokuvalta odottais kammottavia ötököitä, ku tosiaan genrenä oli vielä kauhu, mutta ei yhtä ainutta kunnon pelottavaa ötökkää koko leffan aikana. Jos haluaa katsoa, kun ärsyttävät ihmiset puhuvat paskaa, niin siinä vaiheessa elokuva vois olla hyvä. :DD Mut ei ihan... mun makuun joo. Paranormal Activityn näin tokaa kertaa, ja yllätyin siitä, kuinka paljon parempi se olikaan kuin muistikuvissani! Edelleenkin viimeisen kohtauksen katsominen teki pahaa. Hyi.

Tänään käytinki vaan törkeästi rahaa kahvitteluun Vernan kanssa. Toivottavasti kumminki on sen verran vielä jäljellä ja vanhemmat kustantais vähän, että ensviikolla pääsisin Stadiin. :< Onneks on lapsenvahtikeikkoja tiedossa, joten saan rahaaki jes!


Loppuun viel hyvää musiikkia!

2 comments:

  1. Blogisi vaikuttaa oikein pirteältä, ja sä kirjoitat tosi hyvin! :) Tervetuloa vastavierailulle ;)

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆