Tuesday, 25 January 2011

GIRLZ UP ~Stand Up For Yourself~

Heipsyli taas, anteeksi tämä päivittelemättömyys, mutta on pitäny nä pari viikkoa nyt ihan hirveetä kiirettä! Pelkästään täysi-ikäisyys aiheuttaa sen, että menoja riittää jotenkin puolet enemmän kuin yleensä. Turun Kulttuuripääkaupunki 2011 -avajaiset oli kumminki tosi hienot, vaikka myöhästyinki ja päädyin kattelee niitä lähinnä kauppatorilla screeniltä. Tuli siinä samalla tosiaan käytyä katsomassa myös Turun baaritarjontaa. Kolo oli tosi mukava hengailupaikka, jonne kannattaa mennä jos haluaa vaan lähinnä istua ja jutella. Club Marilyn taas oli sellane kunnon stereotyyppinen käsitys baarista, jonka voisi tehdä tyyliin simssiin. Eniten kumminki tykkäsin Onnelasta, siellä oli nii paljo eri puolia, tuli nähtyä livebändi, tanssittua listahittien tahtiin ja jopa laulettua pari biisiä karaokessa!MUCC:n ja -OZ-:n keikat olivat myös todella hienot. Olivat ehkä hieman liian lähekkäin toisiaan, jälkimmäisellä keikalla riehumiseni oli nimittäin vähän rajottautunutta niskakipujen ansiosta. :D Ihme kyllä perjantaiaamuna kumminki pystyin kävelemään jne! Mukaan -OZ-:n keikalta tarttui mukaan bändin levy nimmareilla varustettuna, hihi.Stadissa kävin myös Club DTM:ssä, oli tosi kiva paikka! Pitää käydä siellä uudestaan ja ehkä pysyä vähän paremmissa kuoseissa. :D Seuraavana aamuna juoksinki päätäpahkaa taas Glorialle DesuTalks-seminaariin. Puheohjelma oli todella hyvää, oon yleensä aika nihkee ku pitäs seurata jotain puheohjelmaa ja tosi harvaa jaksan oikeasti kuunnella, mutta tuolla kaikki aiheet olivat todella kiinnostavia! Jatkobileissä oli myös kivaa, lähinnä seuran ansiosta. 


En kyllä enää haluisi noin paljoa menoa samalle viikolle, sunnuntaina olin AIVAN totaalisen puhki ja vain lojuin kotona katsellen telkkaria. Nyt oon ajatellu, että pitäis panostaa tosiaan tähä blogiin paremmin, yritän nyt taas saada tavoitteeksi päivittää joka toinen päivä, ihan sellasia arkisia postauksia, ettei tä blogi painotu pelkästään sepitykseen menoistani ja voivotteluun ku en ehdi päivittää enemmän. >D Tulee vaan sit lyhkäsempiä postauksia.

Loppuun viel uus jumitusbiisi, tällä kertaa Mihimaru GT:n naisvokalisti HIROKOn uusi soolobiisi!

2 comments:

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆