Monday, 3 January 2011

New StartsUusivuosi oli ja meni, Tampereella oli ihan ylikivaa ja paras porukka! Ilta kului lähinnä jutellessa olkkarissa ja pelattii tota Tangram pelii jne. :D Sit mentii kattoo ilotulitukset ja tällee, oli komeeta! Mentii aika aikasin nukkuu, ainaki verrattuna siihe mihi aikaan oon muitten kavereitten kuullu lopettaneen biletyksen. Tein kans paljon lupauksia, toivottavasti saan pidettyy ne!

1. pvä meninki sit Viiville ja katsottiin 1 Litre Of Tears -niminen j-dorama, joka oli kyl nimensä mukainen. Monessa kohtaa tuli itkettyy, vaiks loppu oliki mun mielestä jotenki pettymys. :c 2. pvä menin Vernan kaa kattoo Veijarit -elokuvan, joka oli ihan törkeen hyvä ja suosittelen! Oon innoissani, ku suomalaisten leffojen taso on nyt hirveesti jotenkin nousussa, tonki alussa oli parit trailerit suomalaisist leffoist joist oikeesti jäi sellane olo et vois mennä kattomaan.

Tänää alko koulu. Iltalukio vaikuttaa tosi rennolta! Ja pystyy nukkuu pitkää ah.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆