Thursday, 3 February 2011

50 lukijaa, ootte ihania !

Huomasin, että tällä blogilla on yhteensä jo 50 lukijaa! Olette ihania, kun jaksatte lukea näitä höpinöitäni. ♥ Upeaa nähdä, että tälläki blogilla on jo aika paljo lukijoita, ku miettii miten epsäännöllisesti oon kirjottanu aikaisemmin ja vieläpä turhahkoja merkintöjä... Oon vasta vähän aikaa sitten saanut itselleni vihdoinkin selväksi, millä tavalla ja tyylillä haluan pitää Silent Beatboxia ja mitä kirjoittaa tänne. Toivottavasti tykkäätte lukea jatkossakin. Ajattelin, että tän kunniaksi tekisin jonkun special postauksen, mutta te ihanat lukijat saatte päättää aiheen. Joten jos on ideoita, ni kommenttiboksiin vaan!

Päivän asu
Pipo One Way
Huivi  Mamman tekemä
Takki ONLY
Paita Monki
Sukkahousut  H&M
Kengät  Spirit Store
Laukku ☆ Friis&Company


Olin pari yötä Janeten luona, ku ei oltu nähty pitkiin aikoihin kunnolla! Katsottiin elokuvat The Fourth Kind, Zombieland ja Hitchiker's Guide To the Galaxy. Oli tosi hyviä elokuvia, suosittelen ehdottomasti kaikkia noista. Nyt oonki koulun jälkeen menossa katsomaan vähä lisää elokuvia, tänään vuorossa Pan's Labyrinth, josta oon kuullu niin paljon hyvää, että pakkohan se on nähdä.

Ps. Radwimpsin  uusi musavideo DADA rox my sox.

6 comments:

 1. Kiva tää blogi! :)
  Millä kameralla muuten kuvaat? :)

  ReplyDelete
 2. Soile, kiitos! :3 Ihan perus Canonin 450D:llä kuvailen, toi kuva meni kyl vähän päin helvettiä ku ei ehtiny YHTÄÄN säätää asetuksia ja tuli vähän rakeinen. XD Mut se on iha loistava perusjärkkäri!

  ReplyDelete
 3. Joo:) onksul mikä objektiivi siin?:D
  sori kun kyselen, mut oon hankkimas kameraa ja mietiskelen vähä vaihtoehtoja :D kun 500D oon miettiny :P

  ReplyDelete
 4. Soile, ei mittää, se on aina hyvä kysellä joltai jolla on kamera et miten kannattaa toimii ettei luota pelkkää yhtiöiden puolueelliseen mainontaan. :D Tossa mulla on toi ihan perus objektiivi, EFS 18-55mm, sillä saa hyvin tollaset peruskuvat. Ei järin suuri zoomi, mut on kelvannu tähän asti ihan tollaseen peruskuvauksee hyvin. :3

  ReplyDelete
 5. Indeed tulee kalliiksi x__x mutku pakko saada ku ne rimpsut on niin söpöjä ;___; ♥ Elän siinä toivossa että closet childin myymälässä ois jotai kivaa edullisesti Nipponis.

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆