Wednesday, 9 February 2011

Plötsligt Svenska

 
On se kivaa olla ankka.
 
Tänään on iltalukion eka koe, ruotsin kuulunymmärtäminen ja kielioppi! Tä eka jakso on menny tosi nopeesti, ja kuten lukiolaisen mottoon kuuluu, lupaan panostaa ensi jaksossa hiukan enemmän. Itseasiassa tänään aamupalalla avasin ton kirjan ensimmäistä kertaa kokeeseenlukua varten... Onneks vaihdoin lukiossa A-ruotsin B-ruotsiin, joten noi asiat on sen verran tuttuja, että uskon pärjääväni kokeessa ihan okei.

Kokeilin tänään myös vähän erilaisempaa meikkiä, kuin yleensä, en nimittäin melkeen koskaan tee noita... viivoja tolleen silmän yli mikäli ymmärrätte mitä tarkoitan. :D En saa niistä melkeen koskaan symmetrisiä, mutta tänään oli joku superpäivä ku ne onnistui tosi helposti!

Päivän asu
Takki  H&M Kids
Paita  KENZI
Hame ZARA
Sukkahousut  H&M
Kengät  Spirit Store
Korut ☆ H&M, JC, GinaTricot

Okei huijasin vähän, en mä noin pienellä takilla ole oikeasti lähdössä liikenteeseen, enkä noilla kengillä ku noi korot on vähän liian korkeat näihin säihin, mutta talvitakit on niin massiivisia, etten halunnu kuvata asua niissä. 

Tää talvi on muuten ihan mieletön, voi kun olis ollu lunta näin paljo sillon ku vielä leikin pihalla ja laskin pulkkamäkeä. Nää säät ois ollu sillon ihanteelliset!


Loppuun vielä erään kaverini bändin uusi biisi, Tansseli. Sanokaa mun sanoneen, tä tulee vielä mullistamaan Suomen musiikkiteollisuuden. Viiviä lainaten, tässä biisissä taustoilla ja melodialla ei oo mitään tekemistä toistensa kanssa...

6 comments:

 1. those snapshots are great !!

  xx

  http://rigidgoddess.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. siis jotenki meni vähä yli tää video mutta samalla se vähä hihityttiki :DD kiva ulkoasu sun blogissa ja silleen. tekstiin en jaksanu kovin syvällisesti perehtyä joka kertoo siitä että se vaikutti jotenki vähä liian tylsältä (?)

  en ny just keksi mitää just esiin nousevaa negatiivisuutta sun blogista vaikka sulla oliki demis se keskustelu niistä ärsyttävistä kommenteista joilla just haetaan sitä ''ihana blogi sulla, tykkääänn <33'' vastausta.

  käy toki heittämässä mielipitees ja lukijaksi saa toki liittyä ;)

  -Morsokansalainen
  http://eevatheblogger.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. morsokansalainen, et ole kuule ainut jolta toi video menee yli hilseen, sen takia sen tänne laitoinki. XD
  Ja kiitos mielipiteistä, tekstin tylsyys on haitannu itseänikin mutta mitään sen jännempää ei ole oikeen tapahtunu ni tyhjäst on aika vaikea saada kiinnostavaa. 8< onneks tulee kevät ja kaikkee ni tulee varmaan kiinnostavampaa tekstiä sitten!
  Ja käyn myös katsomassa blogisi. :D

  ReplyDelete
 4. just söpö toi ankkakuva :D

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆