Friday, 25 February 2011

Ride on shooting star


Tulin eilen Loimaalta kotiin, ja vietin iltaa lähinnä elokuvia katsellen! Katoin pitkästä aikaa uudestaan Dancer In The Darkin ja Legally Blonden. Molemmat on mielestäni todella katsomisen arvoisia, vaikka toi Legally Blond luokitellaankin kunnon hömppäleffoihin, mutta musta se toimii ihan mielettömän hyvänä hyvän tuulen -elokuvana, koska sen katsomisesta tulee ihan älyttömän hyvä mieli. Dancer In The Dark on taas kunnon itkuparkuelokuva Björkin musiikeilla höystettynä.


Tänään hengailin kaupungilla kavereiden kanssa.

Päivän asu
Pipo One Way
Huivi Mamman tekemä
Takki  ONLY
Huppari H&M 
Paita KENZI
Farkut Gina Tricot
Kengät  Pari vuotta vanhat, en muista yhtää mistä!
Lasit ☆ Lindex

Nyt pitäs vielä hiukan siivoilla huonetta ja miettiä mitä pistää päälle, kun huomenna on Anetan ja Vernan läksiäispippalot, kun tytöt on lähdössä vuodeksi Japaniin vaihto-oppilaiksi! Kihisen hiukan kateudesta, itekki olisin halunnu lähteä vaihtoon, mutta Japanilla on joku kauhea lolikompleksi, ja olin puoli vuotta liian vanha. Bileiden teema tulee jokatapauksessa olemaan hipster/skeittari, saa nähdä mitä keksin laittaa päälle.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆