Thursday, 10 March 2011

Another Sailor Summer coming up

Anteeksi näin alkuun, että en ole päivitellyt viime aikoina pahemmin. Jotenkin on taas ollut koko ajan kiire ja kaikki huonosti, ettei oo ehtiny kaivaa kameraa esiin tai ees oo tullu otettua mokomaa mukaan, ku on ollu menossa jonnekki. Mutta eiköhän asia taas korjaannu, ku nyt on tiedossa kaikkea kivaa ja rentoa menoakin!

Tiistaina oli Girugameshin keikka Nosturissa, ja kyseinen bändi piti tietysti päästä näkemään neljättä kertaa. Täytyy kyllä sanoa, että uudet biisit eivät IMO toimineet _ollenkaan_ livenä, poprock ei todellakaan ole tän bändin the thing. Onneks ne soitti vanhemmista biiseistä Owari to Mirain, ja encoressa päästiin kuulemaan Break Down, evolution ja tipan linssiin nostattava Kowareteiku Sekai. Toivottavasti bändin enslevy ois vähän enempi massasta poikkeavaa!

Kävin ennen keikkaa Monkissa, koska olin kuullut että siellä ois mun nimikkopikkareita, ja niitä löysin. Sailor-väriset Selma Hipster Stripesit sieltä sit lähtiki mukaan. Lisäks vielä sailor-teemaan sopiva t-paita, en malta odottaa lämpimiä kelejä että pääsis totaki käyttää kunnolla!

Tänään kävin ostaa historian kirjan koulun verkkokurssia varten, ja mukaan tarttui vielä hauska opas japanilaiseen popkulttuuriin. Sisältää tosi kivoja kuvia, mutta noi asiatekstit on kyllä päin mäntyä kirjotettu. Se kirjottaja vaikuttaa vaan tosi sarkastiselta.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆