Thursday, 17 March 2011

I'm gonna be the new guitar hero

Mulla on koko maailman cooleimmat lakanat. Lapsuuden lakanat, joita joskus pienenä ku halus olla aikuinen vihas, onki tässä iässä tosi siisti juttu!

Päivän asu
Paitapusero H&M
Paita Carlings
  Farkut Gina Tricot
  Sormus Gina Tricot
Ja kyllä, ton kuvan muokkaus on aivan jäätävä, koska se näytti vielä kamalammalta ilman muokkausta. Kiitos huoneenvalo, pimeät yöt ja salama.

Tajusin näistä kuvista, kuinka huimasti mun tukka on kasvanu! Tosi jees, viel joku 10 cm niin oon tavoitteessani. Paitsi et sen jälkeen haluan varmaan vielä pidemmät hiukset. Onneks on olemassa pidennykset.

Muuten oli tosi kiva päivä, menin koulun jälkeen Amarille Mein kanssa, pelattiin varmaan neljä tuntia Guitar Heroa. En ollu pelannu varmaan vuoteen, mutta kyl se sit alkoi taas sujumaan. Päivän vikat biisit pelasinkin kitaralla medium-tasolla, mikä on aika hyvin ku alotin basson easylla. Nyt pitäs siivota huonetta ja tehdä koulujuttuja, mutta himottais katsoa ennemminkin kaikkia hyviä sarjoja ja elokuvia.

5 comments:

 1. I really enjoyed your blog. Took a lot of interesting ideas. If style is unique and perfect.

  ReplyDelete
 2. Hadassah: Thank you so much!

  ReplyDelete
 3. Sairaan makeet lakanat! Ja tossa ylemmässä postauksessa oli toi japsi zingzang-biisi ja sytyin sille aika lujaa ;D

  ReplyDelete
 4. Hiema siistit lakanat. Mäki haluun ! olen lapsuuteni kasvanut batmanin kans eikä mul koskaa oo ostettu batman-lakanoi... oon niin pettyny !
  Mut muutenkin kiva blogi sulla :)

  ReplyDelete
 5. pictureputtonen: Kiitti, noi lakanat on ihan parhaat. :D Ja hei kandee, japsi zinzang-biisit on ihan loistavia!

  Katarina: Voishan noita lakanoita jostai ebaysta esimerkiks metsästellä. :3 Kyllä tollasia ihan varmasti jostain vielä sais! Ja kiitoksia!

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆