Friday, 4 March 2011

In fashion, one day you're in and the next day you're out.

Enpäs oo tehny oikeen mitään muuta, ku ollu koulus ja hengannu Mein ja Amarin ja parin muun kanssa. On pitäny tehdä kaikkea kivaaki, mutta mun unirytmi on niin sellane atm, etten pääse sängystä ennen yhtä ylös. No, ehkäpä huomenna ku pitäs jaksaa käydä pankissa ja viimeinki hoitaa ajokoululle parit paperit ja kuvat niin vois vihdoinkin aloittaa ne ajotunnit ja käydä teoriakokeessa.


Paitsi et tänään ostin tällasen ku stockalta löytyi! Project Runway on ihan rakkaus, ja tässä ekassa tuottiksessa on viel Austin! Tätä taidanki sit katella melkeen koko viikonlopun, ku ei oo mitään kunnon suunnitelmia viel tiedossa (paitsi ehk lauantaina baariin!).

Ai nii, kävin kans kirjastossa lainaa parit hömppäkirjat ja oon nyt lukenu niistä kolme. Sello & Pallo (Lauri Törhönen) oli ihan hyvin kirjoitettu jne. mutta ei yhtään mun mielentilalle sopiva kirja, koska puolet teoksesta meni vain siihen, miten ne ensisilmäyksellä rakastuneet nuoret sais selville ees toistensa nimet... Elämänkirja (Esko-Pekka Tiitinen) oli taas jotenkin aivan pimeä kirja, enkä siitäkään sen pahemmin pitänyt. Itäsuomalainen tyttö joutuu muuttamaan maalta kaupungille vastoin tahtoaan, ja sekoaa niin pahasti, että kuvittelee olevansa vehnänkorsi ja joutuu sen takia sit osastolle. Kun olin lukenut ko. teoksen, olotila oli vaan niin "...wtf did I just read". Sit luin Meg Cabotin vissiin toiseksi viimeisen osan Prinsessapäiväkirjoja, ja voin sanoo, että tä kirjasarja on kirja kirjalta vaan idiootimpi. Mua ärsyttää vaan toi päähenkilö aivan totaalisesti. Nyt on sit vielä kolme kirjaa jäljellä, toivottavasti ne ois parempia ku nämä ensimmäiseksi luetut.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆