Sunday, 13 March 2011

Perus viikonloppu

Mun viikonloppu oli erittäin... en edes osaa kuvailla. Oli todella järkyttävää aamulla herätä siihen, että naamakirja oli täynnä järkyttyneitä tilapäivityksiä, ja sitten tajuta, miten päin mäntyä asiat oli menny Japanissa. Eniten järkytti varmaan se, että kaksi melkeinpä parasta ystävääni ovat viikon päästä menossa sinne vaihto-oppilaiksi. Jos he olisivat siellä jo olleet, olisi paniikki varmaan ollut satakertainen. Onneksi nyt oon kuitenkin kuullut kaikilta kavereilta, jotka siellä asuvat tai ovat lomalla, että heillä on kaikki hyvin. Nyt vaan toivotaan, ettei tapahdu mitään kamalampaa siellä, noi ydinvoimalat saattaa aiheuttaa niin paljon vahinkoa.

Lauantaina kävin kumminkin katsomassa Anen tanssiryhmän kilpailuesitystä! Otin siellä päälle 60 kuvaa, ja kaikki on ihan tärähtäneitä tai muuten huonoja. Pitäs opetella tota kameran käyttöä taas vähän paremmin... Mutta oli ihanan pirteä esitys, toivottavasti pääsevät jatkoon!

Tänään olin mammalla syömässä lounasta ja päätettiin alottaa pari ompeluprojektia. Ompelulehdistä löytyi ainakin kaksi paitaa ja yksi hame, jotka haluaisin ommella!

Lisäks huomenna meen ottaa uuden lävistyksen. Hihi, huomenna saatte nähdä minkä. :3

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆