Monday, 11 April 2011

I'm breaking the rules, don't really care if I get caught

Tänään päiväni alkoi aikaisemmin kuin yleensä, piti herätä jo kymmeneltä ku 12.00 oli kampaajalle aika! Ajattelin sit käyttää hyväkseni sitä aikaa, ku bussiaikataulut meni silleen, että olin keskustassa joko liian aikaisessa tai liian myöhässä, joten menin tutustumaan MACin meikkeihin, ku oon kaipaillu vaaleanpunasta huulipunaa!

Sieltä sit tarttui mukaan kesän muotivärit, ihan uusi koko väri näissä MACin meikeissä. Oli pakko kans ostaa toi saman värinen kynsilakka, ja tä on oikeesti superhyvää. Kaikissa meikeissä pigmentti on tosi hyvä ja väri on ihana.

Aikaa jäi kulutettavaks vielä meikkien ostonkin jälkeen, joten kipaisin Vero Modassa ja sieltä löysin kesäksi ihanan mekon. Oli vielä alennuksessakin!

Kampaajalla kumminkin laitoin hiusvärin hieman erilaiseksi, vähän lämpimämpi sävy nyt. Lisäks leikkautin hieman kerroksittain näitä. Tuli tosi kivat!

Sen jälkeen kahvittelin kolme kertaa eri kavereiden kanssa. Tuli kans käytyä H&M:ssä, sovitin todella söpöjä sortseja, mutta ei tietenkään ollut oikeita kokoja. Mikä siinä on, kun siellä ns. nuortenosastolla ei ole kuin ehkä yksi kappale kokoa 36 per vaate, ja 34 ei ole melkein ollenkaan. Haistakaa kukka, rupeen tekee ite omia vaatteita sit.


Päivän asu
Huivi ☆ Mamman tekemä
Takki  ONLY
  Paita  Carlings
  Laukku  Gina Tricot
  Jeggingsit  Gina Tricot
 Kengät  Spirit Store

Musta tuntuu, että nä mun viimesimmät merkinnät on ollu hirveen kämäsiä. Pitäs varmaan taas vähän paremmin treenata kuvaamista, ni tulis intoakin enemmän.

Huomenna on kyl kiireinen päivä, pitää käydä koululla juttelemassa opon kanssa, ku se ei tietenkää ollu tavoitettavissa tänään. Lisäks pitäis käydä ennakkoäänestämässä, ku itse vaalipäivänä olen vaihteeksi Helsingissä. Mutta sillon on bileet jee jee ei haittaa ollenkaan!

Ja nyt tähän jäi tilaa johon en keksi mitään kirjoitettavaa, mutta ihan sama.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆