Thursday, 28 April 2011

Kevätkevätkevätkevät

Teen jotain, mitä en normaalisti ikinä tee. Postauksen höystettynä weheartitin kuvilla. Mutta ei oo tullu otettua parina viime päivinä kuvia, ja tekee hirveästi mieli postata kevätfiiliksistä!


Aurinko paistaa, nahkatakki on liian kuuma päivisin, iltaisin on liian kylmä istua ulkona. Ekat bisset tuli juotua jokirannassa, ekat jätskit kävelykadun valiojätskikioskilta, eka iltainen pyöräily hakemaan safkaa kolmen kilsan päästä ABC-asemalta. Valoa riittää jo vaikka kuinka pitkälle iltaan ja aamulla siihen herää ärsyttävän aikaisin. Kohta voi mennä aamuyöstä ulos kostealle nurmikolle makaamaan, eikä tarvii edes laittaa ulkovaloa päälle ku valoa riittää. Sortsien alla alkaa olla liian kuuma pitää paksuja sukkahousuja.


Tivoli on saapunut taas Turkuun ja vappuki tulee. Viimeinen kuukausi koulussa pinnistelyä tulee olemaan vaikea, kun tekis mieli vaan livahtaa ulos ottamaan aurinkoa. Vaikka ampiaisiakin pelkään ihan hemmetisti, ei haittaa ollenkaan, että niitä on ruvennu pörräämään taas ympäriinsä, koska hei - sehän tarkottaa vaan että pian on kesä. Ainoo einiinkiva-asia on se, ku puihin pöllähtää lehdet, siitepölyallergia on kiva kaveri. Mutta sekään ei kestä kauaa, ja kesällä ei enää tarvii kärsiä turvonneista ja vuotavista silmistä!

Huomenna matkaan taas Helsinkiin viettämään vappua saunaillan merkeissä, mutta vappuaattona tuun perinteisesti rellestää Vartiovuorenmäelle. Saa nähdä jos jaksaisin/uskaltaisin mennä pyörällä sinne, ei tarttis huolehtii yöpaikast tai busseist.

Oikein ihanaa kevättä kaikille lukijoille! 

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆