Wednesday, 25 May 2011

I'm just 16, do you know what I mean, do you mind if I take off my dress?Farkkutakki ☆ H&M
Paita ☆ Spirit Store
Hame  JC
Kengät ☆ Spirit Store
Korut ☆ Glitter, Gina Tricot

Oli hyvä tänään päästä ulos kotoa, ku oon viimiset pari päivää vaan datannu ja yrittäny saada kouluhommia tehtyä. Historian arvosana tuliki jo, sain 7, ja oon ihan tyytyväinen, koska ei oikein riittäny kirjotelmiin kiinnostus ja muutenkaan en jaksanu panostaa. Enskurssilla sit paremmin! Nyt pitäs vielä saada ~17 matikan tehtävää tehtyä, äidinkielen kirjallisuusessee ja parit tehtävät. Sit ois tietty ihan hyvä lukea bilsaa ja fyssaa, mut ainaki oon ollu niissä tunneilla ni ei tarvii varmaa niin paljoa stressaa verrattuna näihin verkkokursseihin. Mutta tosiaan, tuulettuminen teki hyvää etten ihan mökkihöperöidy. Viikonloppuna toivottavasti näen paljon kavereita, ku en oo täällä Turussa oikeen ehtiny ketään näkee.

Oon muuten menossa kesäkuun alussa Lontooseen heti koulujen päätyttyä! Alkaa jo vähän jänskättämäänkin, toivottavasti löydän sieltä paljon uusia kivoja vaatteita ja tutustun paikallisiin. Ollaan menossa serkun ja kummitädin kanssa, mutta se ei hidasta meininkiä!

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆