Thursday, 26 May 2011

I JUST WANNA XXX YOU

Vaikka en hirveesti viime aikoina olekkaan ostanut uusia vaatteita, tänään päädyin ostamaan pari juttulia!

Tän mekon ostin oikeastaan jo yli viikko sitten, mutta nyt vasta pääs esittelyyn. Cruel Age, 39,90 euroa, istuu ihan sikahyvin ja on muutenkin tosi ihana! Mulla kun ei hirveästi tämmösiä vähä "juhlavampia" mekkoja ole, niin päätin sit ostaa ku kerran hyvä löyty. Mulla on jo suunnitelmatki, että missä käytän tätä ekan kerran!

Tän laukun ostin Jaelta. Maksoin tästä 8 euroa, alunperin ostettu Ginasta, ja tä on niiiiiiiin ihana. Mulla on muuten jo kahtena vuonna peräkkäin ollu niin, että talvella haluan pukeutua värikkäästi ja kukkakuosiin, ja kesällä taas niitteihin ja nahkaan. Ja se ei oikein toimi, ku talvellahan noita tummia hc-juttuja enempi myydään ja toisin päin. Onneks kaverit kyllästyy omiin vaatteisiinsa/asusteisiinsa ni pääsee ostaa niilt tälläset ihanuudet pois.

Kävästii viel Ginassa, ja löysin alerekistä tälläsen. Onko siis mitään hipsterimpää, yksisarvisia ja kolmio? Ihan täydellinen! Eikä maksanukkaa ku vaan joku 4,50 euroa.

Laitoin kans tiistaina YesStylelle tilauksen, mutta siitä kerronki vasta sit ku paketti saapuu! Tulee kyl taas sieltä niin kivoja vaatteita, harmi vaan ne ei taida ehtii Suomeen ennen tota matkaa Lontoosee. Mutta Lontoossa kyllä tuun shoppailee niin paljo ku sielu sietää ni ei haittaa niin paljoa.

ps. Eilen ilmestyi capsulen uusi plätyskä, jota oon odotellu ihan into piukassa! Ihan sikahyvää bilemusiikkia, vitsi ku ois jo ajokortti ni vois popittaa täysillä ajaessa.

4 comments:

 1. toi on aivan ihana toi niitti laukku :D mullakin vähän sama ton kukkakuvion ja mustanniittinahan kanssa :D

  http://elamanvaripisaroita.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Sipriin: Joo itsekki oon kaverilla katellu tota niittilaukkua aikasemmin ni pakkohan se oli heti varata ostettavaks. >D Mut ihan sikaärsyttävää toi kukat ja niitit! :D

  ReplyDelete
 3. ihana mekko! :-D muööekin tulee aina kesäsin ihme halu tummasävysiin juttuihi, kummaa!

  ReplyDelete
 4. Mekko kerää täältäkin ihailua! Ihana!

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆