Wednesday, 18 May 2011

Liikkuvaa kuvaaTänään käväsin vaan nopeesti koulussa, ni päällä oli KENZIn toi kuningatarprinttipaita ja Piecesin farkkuleggarit joita käytin eilenki. Pidennykset on kumminki taas päässy melkeen jokapäiväseen käyttöön, ja pitkät hiukset saa lookista heti paljon mielenkiintosemman näkösen. On muuten tosi ärsyttävää olla iltalukiossa sen takia, ku päivälukiossa sai lounaan päivällä eikä sen eteen tarvinnu tehdä mitään, ni nykysin ku oon lounaan aikaan vasta herännyt ja tälleen niin pitää sit ite säätää jotain syötävää. Ja meillä ei koskaan oo mitään muuta ku pakastejuttuja, ni alkaa vähä pitsat ja thai-cubet kyllästyttämään. Pyysinki tän takia äidin tuomaan mulle huomenna jauhelihaa, pakko tehdä pitkästä aikaa spagetti bolognesea!

2 comments:

  1. voee sulla on söpö blogi !
    millä ohjelmilla saa tehtyä tommosta gif juttua? :--D

    ReplyDelete
  2. julja, voi kiitos! * _ *
    Photoscape niminen ohjelma mulla on käytössä giffien tekemiseen. Siihen vaan avataan giffienteko-osio ja sit heitetään sinne kuvat mistä gif halutaan. :D Ei oo vaikee käyttönen ja ohjelman saa ilmaiseks!

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆