Monday, 2 May 2011

Myöhäistä hyvää vappua!


Perjantaina oli ihan superhyperparasta! Kun oltiin Janeten kanssa päästy Helsinkiin, lähdettiin ensin Ruttopuistoon vähän aloittelemaan illan rientoja. Siellä oli kaikkea kivaa, kuten toi ylläolevassa kuvassa näkyvä heppanaamari, ja Norde joka laittoi sen päähänsä. Sit suunnattiin Kannelmäelle saunalle. Tästä syystä mulla ei perjantailta enempää kuvia ole, kaikkialla oli kikkeleitä ja tissejä koko ajan ni ei viittiny ruveta kuvailemaan. Mutta sitäkin hauskempaa oli, meillä oli vesipyssy ja saatiin aikaan jopa accapella dubsteppiä.
Lauantaina suuntasinkin takaisin Turkuun viettämään vappua. Aluksi olikin ihan kiva meininki, Vartiovuorenmäellä oli kiitettävä määrä ihmisiä. Sitten rupes sataa, ja kaikki muut meidän porukasta rupes hirveen negatiivisiks. Yritäppä siinä sitten pitää hyvää ilmapiiriä yllä. Vaikka ilta loppujenlopuks pelastuki aika hyvin ku sade lakkas, ni mun hyvä fiilis oli jo menetetty ja päädyin lähtemään jo puoli yhdentoista aikaan kotiin. Onneks jäi sentään perjantailta ihanat muistot, niin ei koko viikonloppu ollut ihan pyllystä.

Vaikka tänään satoikin rakeita/räntää niin ihanaa toukokuuta kaikille lukijoille, ja toivottavasti teidän vappu sujui paremmin ku omani!

2 comments:

  1. Tosi kiva blogi, mut loppu toi duckfaceilu :D

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: Joo huomasin vasta jälkeenpäin kuvista, että olin ton duckfeissin laittanu päälle. XD Mutta eka asia minkä tajuun ku vähän hiprakassa näen kameran on vaan laittaa naama ihan ruttuun tollee... Pitäs varmaa harjotella vähä poseerailuu muutenki peilin edes joskus. :D

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆