Sunday, 26 June 2011

Desucon 2011

Viimeinki on alkanu tulla tarpeeks kuvia Desuconista, että kehtais ihan päivitellä täälläkin! Jotenkin onnistuttiin Janeten kanssa saamaan meidän Lucky Star -cosplay valmiiksi, tunne oli mitä uskomattomin.

Minä, Janette ja Isa!

Minä ja Mikko. 

Lauantaiaamu meni Café Ichigossa meidon hommissa, kolme tuntia tuli palveltua söpösti asiakkaita ja polaroid-kuvia ottamalla. Vaikka edelleenkin tuli hiukan paniikki, että osaanko olla tarpeeksi söpö ja kohtelias, niin asiakkailta tuli paljon kehuja ja koko homma taisi luistaa paremmin kuin viime vuonna! Meidän mekotki oli söpöimmät ikinä. :3

Meidovuorojen jälkeen minä ja Janette kiiruhdimmekin greenroomiin väsäämään cossiasuja loppuun. Vielä oli melkein 17 metriä satiininauhaa ompelematta, mutta siinä päätimme luovuttaa suosiolla, ja liimata loput nauhasta kiinni.


Ehdittiin pari tuntia cossit päällä pyöriä ympäriinsä, lähinnä kavereiden kanssa hengaten! Hirveästi ihmiset tuntuivat tykkäävän cossista ja todella paljon kuvia pyydettiin. ConTV:kin tuli haastattelemaan meitä, ja päädyin antamaan itsestäni ihan ADHD:n vaikutelman, mutta ei se mitään! Puvut näyttivät yllättävän hyviltä ulkoapäin, verrattuna siihen, miten kiirellä jouduimme ne ompelemaan.

Seitsemän aikaan illalla päädyinkin valmistautumaan Desuconin iltabileitä varten, jotka tänä vuonna olivat Disco Glow -nimisessä paikassa. Siellä musiikista vastasivat Kozilek ja DJ Nixxxu. Eli toisinsanoen dubstep ja animetrance-remixit raikasivat koko yön. Paikanpäältä sai myös 3 Desuconin omaa drinkkiä, jotka olivat todella herkullisia, vaikka loppuillasta lähinnä kulutinkin 2 euron hanoja. Päädyimme Mikon kanssa lähtemään joskus vähän puolenyön jälkeen, että seuraavana aamuna olisin taas freesinä aamuvuorossa.

Sunnuntaina kahden tunnin meidoilu-vuoron jälkeen kiiruhdettiin taas Janeten kanssa heittämään cossit päälle, mutta aikaa hengaamiselle oli entistä vähemmän kuin lauantaina. Ei ehditty näkemään mitään ohjelmaa (onneksi ohjelma tulee DVD:lle, niin pääsee näkemään kaiken minkä haluaa!) ja minun osaltani oli muutenkin tosi väsynyt meininki. Saatiin sentään otettua meidoporukan kanssa yhteiskuva (jota ei ikävä kyllä ole vielä löytynyt mistään, nyyh) ja sitten olikin jo aika vaihtaa normikuteet päälle ja siivota Sibeliustalo. Sieltä onneksi päästiin kaatajaisiin, jossa vänkäriporukalla saunottiin ja rehattiin oikein kunnolla!

Kyllähän sitä seuraavaankiin Desuconiin on pakko päästä ihan työntekijäksi, IMO Suomen paras con ja sellaista haluaa olla mukana tekemässä! Jos vaikka ensivuonna osaisi taas entistä paremmin sen meidon roolin.

Olen Traconiinkin pääsemässä vähän erikoisempaan hommaan, mutta siitä enemmän sitten kun asiaan on tullut varmistus! :3

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆