Friday, 3 June 2011

Kreisikesä alkoi!

Tai no oikeastaan loma alkaa huomenna, mutta oon melkeen koko toukokuun ollu jo lomavaihteella, jos tota koeviikkoa ei lasketa. Huomenna haen kokeet ja sitten pääseeki ihan kunnolla lomailemaan! Lähden sunnuntaina Englantiin viideksi päiväksi, joten sinä aikan en ehdi päivittämään, mutta sen jälkeen tulee ainakin pari postausta siihen liittyen. Olisiko kellään mitään vinkkejä, missä paikoissa Lontoossa kannattaisi käydä kaikkien perusjuttujen lisäksi?


Keskiviikkona oli Onnelan tilalle tulleen baarin Priman avajaiset. Siellä en kyllä tulevaisuudessa tule bilettämään, sisustus oli aika jäätävä ja siitä tuli lähinnä mieleen laivan humppahelvetti, valoja oli liian paljon ja ihmisiäkin liikaa. Kesti aina joku vähintään puoli tuntia, ennen kuin sai baaritiskiltä mitään. Jatkossa taidan turvautua Monekyhin, se mesta on tosi jepa. ♥

Yritin muuten edellispäivänä tehdä meikkivideon/tutoriaalin, mutta webcam ei suostunut yhteystyöhön. Mutta enköhän mä sen vielä tee. :3

Mutta joo, taidan palailla vähän yli viikon päästä taas normaaliin postaustahtiin! Ciao~!

5 comments:

 1. Jos Lontooseen olet tulemassa, täältä löytyy vaikka mitä, riippuu ihan mitä haluat tehdä.

  Listaan tähän joitain paikkoja:
  1. Camden Town.
  Upea paikka, jossa paljon alternative liikkeitä, vintagea, pieniä taidepuoteja, vanhoihin talleihin rakennetut kojut ovat ihania. Kannattaa myös tsekata Cyber Dogin liike, ihan vain nähtävyyden takia, sisällä fiilis kuin klubilla. Viikonloppuisin tosin turistirysä.
  2.Soho/ChinaTown
  Yliarvostettua aluetta, mutta kiva kävellä läpi, gay paikat suurimmaksi osaksi miehille. China Townin ruokapaikat suurimmaksi osaksi turisti mestoja
  3. Kew Gardens
  Jos haluat rentoutua kunnolla kauniina päivänä tämä kasvitieteellinen puutarha on upea! Hieman kauempana keskustasta, mutta todellakin käymisen arvoinen paikka!!
  4. Spitafields Market
  Liverpool street stationin lähellä sijaitseva paikka, hieman pienemmässä mittapuussa kuin camden markets, taidetta, vintagea, käsityötä, ihania pieniä baareja,ja oikeasti hyviä etnisiä ruokia. (camdenin kojut ei niin hyviä omasta mielestäni)
  5.Westfield kauppakeskus
  (Lol asun ihan vieressä.)Tää kannattaa nähä ihan vaan nähtävyytenä, uusi, todella iso kauppakeskus, Cuccin liikkeistä H&M:ään. Lattiat kiiltää, talvisin luistelu rata sisällä, hyviä ravintoloita yms. About 10.min Oxford streetiltä länteen tubella.
  6.White Cube
  Modernia taidetta, pieni paikka verrattuna Tateen, mutta sitäkin sympaattisempi. Ilmainen.

  Älkää syökö ihan keskustassa, ravintolat yleensä hyvin kalliita piccadillyn, oxford streetin yms läheisyydessä. Myös kahvilat ovat kalliimpia.

  Toivottavasti saat jotain tästä irti :) jos haluat lisä infoa, kysy ihmeessä.

  ReplyDelete
 2. Lipstick, Oi todella paljon kiitoksia! Tässähän tuli jo enemmän neuvoja kuin osasin odottaa. * __ * Paikat vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta, joten enköhän pienen googlauksen avulla löydä miten noihin kaikkiin pääsee jne. :3 Ku haluais siellä Lontoossa muutakin nähdä ku Big Benin ja vahakabinetin.
  Jos mieleen tulee jotain kysyttävää, niin taidankin eka kääntyä sun puoleen. :3

  ReplyDelete
 3. Eiks monkey oo k-20 :o

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: se on vaan lauantaisin k-20. :3 Viikolla ja perjantaisin pääsee 18-vuotiaatki.

  ReplyDelete
 5. Okei, aina sitä viisastuu :D Ite oon tosin jo 20 et ei sillä niin väliä, mut tulipaha vaa mielee.

  Kiva blogi! Ja nauti Lontoosta, hieno mesta =)

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆