Thursday, 9 June 2011

Kuulumisia Lontoosta

Lontoo on ollu tahan asti ihan superduper! Ollaan kayty vahakabinetissa, London Dungeonissa, Brittish Museumissa, luonnonhistoriallisessa museossa, Piccadilly Circuksessa, Ripleyn museossa, Oxford Circuksessa... On ollu hirveesti nahtavaa ja on edelleenki, mutta ei oikeen ehdi enaa mitaa ku huomenna koko paiva taitaa menna siihen, etta paastaan lentokentalle. On kyl hirveesti alkanu joka paiva vasyttaa jo kuuden aikaan. Noi mun matkakumppanit, jotka on maaseudulta, vasyy viela helpommin ku mina ku ei oo tottunu kavelee niin paljoa. Ostoksiaki on tullu tehtya ihan sikana, ja mullaki alkaa rahat olee loppu. Viel pitais parit tuliaiset ostaa, mutta ne ehtii lentokentaltaki hankkii.

Pakko kyl tulla uusiks, Lontoo on aivan ihana. Paivitan sitte ensviikolla kuvien kanssa kunnolla, etta mita kaikkea taalla tuli nahdyks ja shoppailluks. Lauantaina oon nimittain Helsingissa ja meen piknikille Suomenlinnaan!

3 comments:

 1. Epäreilua, mäkin haluun Lontoosen!:(

  jenttu-littlewhite.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. sulla on ihana blogi! Sun asut on ihan loistavia, enemmän asukuvia jooko? jään seurailee..:)

  ReplyDelete
 3. sanna: paljon kiitoksia! :> yritän nykyisin tosiaan parantaa ihan hirmuisesti enemmän noihin asukuviin, mutta mua usein ahdistaa ihan hirmuisasti pyytää kavereita ottaa noita kuvia ku oon ihan varma että jossain vaiheessa ne kyllästyy tohon touhuun. :'D ku sais kamerajalustan käyttöön ni oiski hyvä ottaa joka ikinen päivä!

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆