Sunday, 12 June 2011

Takasin Suomessa ollaan!

Ja kyllähä ehti vähän tulla ikäväki, missasin kaikki hyvät biitsi- ja puistoilukelit ton matkan takia. Jäin siis Helsinkiin vielä viikonlopuksi, ja mentiin porukalla Suomenlinnaan perinteiselle suomalaiselle piknikille. Eli toisinsanoen alkoholia kului.


Oli kunnon meno, Jorin puistoämyri oli kovassa käytössä, joten meillä oli tietty koko ajan hyvää musiikkia. Kävin peräti karistamassa talviturkin yltäni, vaikka vesi oli niin kylmää, että tuntui ku keuhkot ois jäätyny! Vaikka oliki aurinkoinen ja kuuma päivä, en vissii palanu yhtää, mikä on superia. Hyttyset rupes illalla kyl puree, mutta niit kohtia ei oo kutittanu ni eipä haittaa.

Illalla siirryttiin Ruttopuistoon, ja siellä puistoämyristä raikas dubstep niin kovaa, että kaikki randomitki tuli tanssimaan meidän lähelle. Joku oli tuonu sinne viel jotain 80% vodkaa, ja ihmiset alko olee alusvaatteisillaan. :---D Oli aika villiä. Onneks sit pääsin Nooralle ja Pyrylle yöksi~.Lontoopostauksia tulossa sit ensviikolla, kunhan saan noi kuvat käytyä läpi ja muokattua!

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆