Wednesday, 17 August 2011

原宿かわいい!!

Löysin eilen kuvia tällaisista pippaloista från Japan ja rakastuin ensisilmäyksellä pariin vaatekappaleseen tuolla. Nytpä siis tällainen kunnon muotibloggaajan muotinäytösinspiraatiopostaus!

Siis nämä kaksi asukokonaisuutta pomppas heti ekana silmään, okei nä oli siinä koko sivulla ensimmäiset kuvatkin, mutta herranjumala, nä asukokonaisuudet on vaan PERFECTION. Isoa, näyttävää, värikästä ja ylilyötyä. Toi iso collegepaita on sellane, että voisin itekki tehdä, jos vaan löytäisin tollasia kirjaimia ja muita lätysköitä. Sitten vielä noi pinkit tähtikuvioiset leggingsit ton paidan kanssa = IHANUUS.

Sit taas toi keltainen karvatakki olis ihan upea ilmestys talvella. Ku kaikki muut on pukeutuneina mustiin, ja muutenkin tummiin talvirytkyihinsä, niin toi ois ihan upea heittää päälle ja talvellaki olla vaan yks väripiste. Kaksi sanaa, DO WANT.

Sitten jotain ei-niin-överiä. Farkkua ja vähän jotain muuta. Nämä kaksi asukokonaisuutta ovat vaan niin söpöjä, kummankin kelpuuttaisin vaatekaappiini. Ja noi kuosit, jotka on farkkuun yhdistetty, niissä on joku juju ja ne ei ole vain sellasia tylsiä. Ei Suomesta tällaista löydä. Joku vois rahoittaa mut Japaniin shoppailemaan.

En ole aikoihin pitänyt hirveästi eläinkuosista, tai ainakaan mun ei ole ite tehnyt mieli heittää sitä päälleni, mutta tässä toi leopardikuvio on ihan loistava. Kun sitä on kahdessa vaatekappaleessa samassa asussa, niin se alkaa olee kans aika överiä, ja överi on ihan loistavaa. Tässä asussa on myös sellainen rokahtava viba, josta tykkään erittäin paljon. Nyt pitäs löytää leopardijakku ja niittisortsit, niin sais koottua samantyylisen asukokonaisuuden.

Näillä fiiliksillä siis kohti uutta päivää, tänään menen ansaitsemaan rahaa sillä, että siivoan mamman kämpän!

Ja kaikki kuvat olivat siis täältä.

4 comments:

  1. J&me: On kyllä! Vitsi ku noin erikoisia vaatteita ei oikeesti löydy suomesta mistään. :C

    ReplyDelete
  2. Sun täytyy mennä joko Japaniin, kirpparille, nettikauppaan tai tehdä itse ;D

    ReplyDelete
  3. Ihania vaatteita, erityisesti tuo hame missä on union jack kuvioita! :D Sun blogi on tosi kiva vaikkei teksti joka postauksessa uponnut mut tykkäsin silti :-) Mun blogi, http://fuck-growing-up.blogspot.com/

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆