Monday, 22 August 2011

Party party all weekend

Ihan ensiksikin, huomasin tänään, että Silent Beatboxilla on tänään tullut täyteen 100 lukijaa Bloggerin kautta! Vautsi, ihan uskomaton fiilis, että näin moni ihminen on kiinnostunut lukemaan höpinöitäni ja katsomaan kuviani. Joten törkeän paljon kiitoksia kaikille, ootte ihan mahtavia! Ajattelin tämän luvun kunniaksi tehdä jonkin erikoisemman postauksen, joten kumpi houkuttelee siis teitä enemmän, kysymyspostaus vai postaus, johon voitte linkittää blogejanne ja laittaisin näytille 3-10 suosikkiani? Kertokaa ihmeessä!

Olen koko viikonlopun viilettänyt iltaisin ties missä, tai lähinnä Primassa. Perjantaina oli Doran synttärit, käytiin ensin syömässä Kerttu nimisessä ravintolassa, sieltä sit Red Hot Chili's:n aloittelemaan ja lopulta Primaan bailaamaan kuin viimeistä päivää.

takki PRIMARK mekko Budapestista laukku BAGSAC kengät SPIRIT STORE korut GT, PRIMARK

Päädyin molempina päivinä vielä Kaarinaan yöksi, jätkien mukaan "jatkoille", mutta "jatkot" olivatkin lähinnä sitä, että mentiin vaan heti nukkumaan. Mikäs siinä, kello oli muutenkin tosi paljon kumpanakin yönä kun päästiin jonkun kaverin kämpille. Ei kyllä oo pitkään aikaan ollut näin hauskaa perusbaariviikonloppua!


Dora otti Primassa ihan sairaan paljon kuvia, ja niistä tuli tosi hienoja, että eiköhän sitten kun Dora saa ne kuvat jonnekkin mistä voin pölliä ne, niitä ilmesty myös tänne! 

7 comments:

 1. Toi jälkkimmäinen postaus kuulostais kivalta! Et valitset 3-10 suosikkiblogiasi :) Ja oot tosi nätskä! :)


  http://howcouldbesodrevil.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. postaus jossa lukijat linkkaa blogejaan!(:

  ReplyDelete
 3. Toi mekkonenkekkonen on ihana. :---) ♥

  ReplyDelete
 4. RIOT ja Sabe: Joo enköhän sellasen postauksen sitte vois tällä viikolla laittaa!

  Vilu: nii onki! *-* se vaan, että täl hetkellä kaipaan kaikkea niin överiä tyylilleni, ni ku se on vaan musta ja tollanen ni en jotenki oo jaksanu käyttää. :D Pitäs hankkia superpaljo jotai isoi korui.

  ReplyDelete
 5. muistatko yhtään minkä nimiset noi spirit storen kengät/löytyiskö vielä sielt sivuilta? :)

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: ostin noi kaks vuotta sitten, että tuskin löytyy enää spiritistä. :/

  ReplyDelete
 7. Heyy, aattelin vaan tulla sanoo et sun blogis on ihan superihana ! Niin kivoja juttuja aina :) Jatka todellakin samaan malliin <;

  ♥ leave-world.blogspot.com

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆