Thursday, 17 November 2011

Miten voi olla näin säikky?

Tiedättekö, mikä on naurettavaa?

Se, että pelkää omassa kodissaan pimeää. Eikä siinä vielä kaikki. Pelkään tällä hetkellä yli kaiken näkeväni sellaisen lakanakummituksen, jollaisia on piiretyissä, ja jonkalaisiksi pukeudutaan halloweeninä jos ei muuta asua satu keksimään. Miten jotain näin naurettavaa voi pelätä?

Satuin tiistaina käymään elokuvissa Superpäivien ansiosta. Ja me mentiin tyttöporukalla katsomaan Paranormal Activity 3. Siinä on sitä perus spooky shittiä - tv aukeaa itsekseen keskellä yötä, huoneissa kulkee ilmavirtoja, joille ei löydy selitystä, ovet lentelevät itsekseen kiinni, helvetti soikoon, siinä on kohtaus, jossa manataan Bloody Marya ulos vessan peilistä. Olen ollut neuroottinen tuon Bloody Maryn suhteen varmaan 13-vuotiaasta asti, kerrankin sain sen takia paniikkikohtauksen eräänä iloisena aamuna, enkä pystynyt sen takia menemään kouluun. Mutta kaiken ton jälkeen, mä pelkään jotain säälittävää kummituksen muotosta lakanaa. Nytkin kun yöllä kuljen talossa itsekseni, teen asiat mahdollisimman nopeasti ja juoksen samantien takaisin omaan huoneeseen, kun pelottaa niin paljon. Välillä tulee vilunväreitä, kun vain ajattelenkin sitä saakelin kummitusta.

Onneksi mennään huomenna katsomaan Aamunkoi ensi-iltaan, siitä elokuvakokemuksesta taitaa tulla niin nauruntäytteinen, ettei enää ajatukset harhaudu tuollaisiin kamaliin paranormaaleihin asioihin.

Mutta niin! Mitäs mä olenkaan puuhaillut tässä, kun päivityksiä ei ole kuulunut?


23.10. olin siis CosplayGaalassa pitämässä Janeten ja Viivin kanssa karaokenurkkausta. :3 Siellä oli tosi kivaa vaan hillua koko päivä, ihan kivasti siellä kävi porukkaa laulamassa, mutta kumminkin sen verran vähän, että päästiin itekki hoilaamaan!


Annyeong!Masquarade-bailuista en vieläkään ole saanut kunnollisia kuvia, koska Annikalla on ollut kiireitä, mutta tästä näkyy meidän tyttöporukan asut nyt jotenkuten. Viivi oli joku majuri, Nette Kellopeliappelsiinin päähenkilön naisversio, minä lentokapteenina ja Annika poliisina. Oli iha jees bileet, ei siellä kyllä mitään erityistäkään tapahtunut.

Muuten olenkin lähinnä juossut koulussa ja baareissa. Tunne-elämä on ollut inhottavan epävakaata, sen takia en ole oikein arjessa kiinni ja koulunkäyntikin tuntuu raskaalta. Eli ei ole ihan ensimmäisenä tullut mieleen päivittää blogiakaan. Muutenkin tämä aika vuodesta on inhottavaa, milloinkaan ei ole hyvää valoa ottaa kuvia.

No, toivottavasti blogin kirjoittaminen alkaisi pikkuhiljaa taas luonnistua, nyt kun aloitin tämänkin merkinnän, tuntuu ihan siltä, että tekisi mieli kirjoittaa ja kirjoittaa vain hirveä kilometripostaus! Saa nähdä, jos huomenna jaksaisin kerrankin ottaa taas kameran mukaan. :3

3 comments:

 1. sairaan siisti toi sun lentokapteeniasu *U* ♥

  ReplyDelete
 2. mulla on kans kauheet traumat paranormal activitystä! :c

  ReplyDelete
 3. stina: kiitos! *w* Ite oisin halunnu siihen jonku jakun, joka ois ollu täynnä kaikkia lentokapteenin teemaan sopivia kunniamerkkejä, mut ei ollu varaa tai aikaa ruveta askartelee. :< ens vuonna vois sit vetää viel paremmin!

  anna: jep, iha kamalia elokuvia. :C

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆