Wednesday, 28 December 2011

I used to be a blog writer but then I took an arrow in the knee

No niin, joulupyhistä ja Tapaninpäivän myrskystä on nyt vihdoin selvitty. Meiltä oli kotoa sähköt katki melkein kaksi vuorokautta, mutta onneksi pääsin evakoitumaan Stellalle. Sen siitä saa kun asuu niin korvessa, toivottavasti toi uusi myrsky ei aiheuta uusia sähkökatkoksia. Meillä kotona kun ei edes tule vettä hanoista sähkökatkoksen aikana, kun meillä on täällä joku oma vesikaivo ja sen pumppu toimii sähköllä. 

Tuntuu että oisin näiden parin päivän aikana tehny vaikka mitä. Pitäis kuvata hirveesti juttuja, että vois tehdä kasan uusia postauksia. Mulla vaan on enää puolitoista viikkoa joululomaa jäljellä, ja tuntuu, että oon joka päivälle sopinu jotain tekemistä. Lisäksi sain joululahjaks Playstation 3:n ja Skyrimin, niin se aika jonka olen kotona, tuntuu menevän pelaamiseen. 

Loppuun vielä hakusanoja, joilla blogiini on löydetty lähiaikoina. Ihmettelen kovasti, miten blogini on näiden avulla löytynyt. Eivätkä goolettajatkaan varmaan ole löytäneet etsimäänsä, harmi.

japani ernu - 3
haluan huulilävistyksen - 2
ajattelin hankkia peruukin vanhojen - 1
mitä jos valvoo koko yön - 1

8 comments:

 1. Skyrim on niin parhautta! <3

  ReplyDelete
 2. Toni: Joooo, äsken just sain ekan useamman tunnin pelisessioni päätökseen pelin kanssa, ja olen täysin rakastunut. <3 On vaan hirvee totutteleminen, ku en ole ennen ton tyylisiä pelejä pelannu, ni näin aluks oon ollu aivan pihalla. :-D

  ReplyDelete
 3. tosi kiva toi banneri ja tykkään muutenkin sun blogistas :)! Jäin seuraamaan

  ReplyDelete
 4. aww sun blogissa on aivan ihania kuvia, jään lukijaksi! :)

  <3: katyii.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. MONSTERBOY ja Kati: Paljon kiitoksia molemmille! :3

  ReplyDelete
 6. ihana blogi <: ja toi värikäs meikki on ihan superhieno tossa aiemmassa postauksessa (:

  ReplyDelete
 7. toi on sika ihana toi sun blogin tausta! ja skyrim on kiva hei!

  http://helloworld-elina.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Onzq: Paljon kiitoksia. :3

  Elina: Oi kiitos! Ja Skyrim roxx. :D

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆