Sunday, 4 December 2011

Kameran tragedia

Olipa tapahtumarikas lauantai, harmi etten viitsinyt kuvata yhtään, mutta siihen oli hyvä syy.

Menin siis Helsinkiin eilen viettämään #baariconin pikkujouluja. Matkalla kumminkin sattui pieni tapaturma, nimittäin laukussani ollut karpalolonkero 6pack päätti hajota. Tai oikeastaan kaksi tölkkiä. En tajua, miten niihin tuli molempiin pienet reiät, kun laukussani ei mielestäni edes ollut mitään terävää. Huomasin vuodon vasta myöhään, ja siinä vaiheessa koko laukku ajelehtikin lonkerossa. Vaihtovaatteet olivat aivan likomärät, mutta kamalinta oli, että kameranikin oli läpimärkä. Olin onneksi menossa Jukiolle Pitäjänmäkeen, kun huomasin asian, niin sain kameraa kuivatettua paikanpäällä föönin avulla. Ihme ja kumma, kamera toimi vieläkin tämän jälkeen, mutta annoin sen sitten kuivua siellä pikkujoulupippaloissakin, niin kuvia en pystynyt ottamaan. Olen tällä hetkellä vain todella helpottunut, että kamera selvisi tuosta tapaturmasta. Näyttöön ikävä kyllä jäi jotain häikkää, ja siinä näkyy pieniä tummempia läikkiä, mutta kuvien laatuun se ei varmaan vaikuta. Ja nyt kamera tuoksuu sitten karpalolonkerolta, jes.

Ainakin opin, että jos kannan mitä tahansa tölkkijuotavaa laukussani, niin sähkötavarat pitää olla sitten erikseen. Tai sitten en kuljeta enää tollasia ollenkaan laukussani.

Tän päivän oon lähinnä nukkunut, koska perjantaina en saanut unta. Joten kun lähdin pikkujouluista kotiin, valvomissaldo oli about 36 tuntia, jollei enemmän.

Mutta pikkujoulut oli äärettömän hauskat, meillä oli 5 eri DJ:tä, joista ehdottomasti eniten ihmisiä keräsi tanssimaan DJ Kozilek. Lisäksi päästiin näkemään ennakkoesitys Chotto!Chocolate-tanssiryhmältä, joka esiintyy Desucon Frostbiten iltabileissä. Tunti ennen lähtöäni paikalle tuli vielä jostain pari stripparia (?) ja järkytyin, kun se miesstrippari päätti esittää mulle sylitanssin. Onneksi istuin sohvalla niin epämäääisesti, että se ei paljoa settiä jaksanu vetää siinä, ja näytin sen jälkeen varmaan niin järkyttyneeltä, että tyyppi vielä kysyi että olenko kunnossa. :D Ei siinä mitään, nauratti vaan hirveästi.

Nyt sitten, takasin arkeen, koeviikkoa on vielä jäljellä ja mulla on keskiviikkona historian koe, ja torstaina äikän koe. Bläh.


Ps. Siin ois Kozilekin paras biisi, Can't Catch Me. :3

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆