Saturday, 17 December 2011

SUPERSONIC

Eilen olivat Turun toiset Skins-bileet Primassa, ja pakkohan sinne oli mennä, kun ekoissakin oli niin hyvä meininki! Meno oli omalta osaltani aika samanlaista kuin Skinssissä, kunno sekoilua ja puolet muistista on aika sumeaa. :-D Muistan tosi randomeja asioita, mutta sellaset hetket ku ollaan oltu tanssimassa... Mulla ei oo mitään hajua mitä musiikkia siel tuli, kuinka pitkiä aikoja tanssin putkeen jne. No mut ei se mitään, en kumminkaan päätyny tekee mitää niin fucked uppia, kuin Skinssissä voisi tapahtua, ja pääsin ihan kotiinkin yöksi. 

rusetti LINDEX paita H&M skort H&M korut GINA TRICOT

Päällä oli nuo H&M:stä ostetut uudet vaatekapaleet. Viime bailuihin pukeuduin vähän Effy Stonemin tyyliin, niin halusin nyt olla vaan söpö oma itseni. Jotenkin tuntuu, että kaikki aina ottavat pukeutumisinspiraation Skins-bileisiin juuri Effyltä, niin ajattelin et jösses soikoon on siinä nyt muitakin hahmoja, koska siitähän sarjassa on kyse, erilaisista nuorista ja heidän elämästään. 

Ja kuten saatatte tuosta kuvasta huomata, peruukki oli taas käytössä. Oli ekaa kertaa mokoma päässä baarissa, ja loppuillasta sitten tajusin kuinka huono idea se oli. Pilkkuun oli joku about vartti, ja musiikki oli ihan törkeän hyvää, niin biletin kuin viimeistä päivää. Ja tietty toi peruukki sit tippui lattialle. :------D Siin vaiheessa iltaa koko tilanne onneks vaan nauratti. Joku neropatti sitten päätti vielä Netelle mennä sanomaan et "Ooks huomannu et sun kaveril on peruukki?!", no shit sherlock.

Nyt oonki sit vaan chillaillu koko päivän ja keränny voimia, kun huomenna pitäis mennä sukuloimaan. Bleh.

3 comments:

  1. kiitti kivasta kommentista! oi, sulla on ehkä ihanimmat hiukset ;o

    ReplyDelete
  2. Anni: Kiitos. :>
    Mincha: Hehe, se on kyl peruukki. :D Täydellinen pelastus huonon hiuspäivän varalle.

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆