Sunday, 1 January 2012

Hyvää uuttavuotta 2012! + new shoes

Hyvää uuttavuotta kaikille! Toivottavasti teillä lukijoilla meni uusivuosi paremmin kuin itelläni, tuli niin huono fiilis loppuillasta, että päätin suosiolla tulla kotiin katsomaan Housea loppuyöksi. Oon kyllä vihdoinkin oppinut, että mun ei pidä juhlapyhiltä odottaa liikoja, koska bailut menee aina niiltä osin ihan päin ties mitä.

Mutta, ei siitä vielä sen enempää, teen omasta uudestavuodestani kunnon postauksen, kunhan saan kaverin kamerasta vähän enempi kuvia. Ite kun en taaskaan ottanut kuin pari hassua kuvaa.

Päädyin kumminkin lauantaina ostamaan uudet kengät, joten nyt esittelen ne. Spiritin ne valkoiset saapikkaani tulivat nimittäin tiensä päähän, ja tarvitsin kipeästi niiden tilalle jotkut helpot kengät. Niinpä marssin Spirit Storeen ja ostin jo pari viikkoa kuolaamani kengät.


Alkuperäiseltä hinnaltaan 59€, mutta sain opiskelijakortilla noista 10% alennusta. Rakkautta ensisilmäyksellä I say. Lisäksi noilla on äärimmäisen mukava kävellä. Ne vanhat saapikkaat lensivätkin sitten samantien roskiin, kun olin nämä ihanuudet ostanut. 

Onneksi on vielä viikko lomaa jäljellä. :3 Ehtii vielä tekemään kaikkea kivaa.

9 comments:

 1. O-oou mite makeet popot! >:0

  ReplyDelete
 2. iihanat noi kaikki remmit ja niitit nois! kelpuuttaisin parin omaankin hyllyyn:)

  ReplyDelete
 3. Saaks kaikista Spirit Storeista opiskelijakortil alennusta?

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Vilu, Mira, Noora: Jeps, ei tommosia ihanuuksia vaan kauppaan voinu jättää. :3

  SSM: En itseasiassa tiedä, kun en muualla oikein käy Spiritissä kuin Turussa. :0 Mutta luulis että samaa linjaa noudattaisivat muidenkin liikkeiden kanssa.

  ReplyDelete
 5. ai vitsit kui ihanat kengät!:)

  ReplyDelete
 6. Vitsi kui makeet kengät:D kelpais meitsillekki!


  http://dreamoffi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Uuuh miten herkut! Spirit Storella on nyt ollut paljon noita bootseja joissa on puinen tuo korko-osa ja itsekin sorruin ostamaan sellaiset pitkävartiset :DD
  Nyt himottais tällaset lyhytvartiset kans... hmmm.

  Hyvää uutta vuotta! ♥

  ReplyDelete
 8. iihanat! :)

  ♥: iwillholdmybreath.blogspot.com

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆