Monday, 9 January 2012

Ulkona on kylmä ja vihaan ompelemista


Ei saakeli tuolla ulkona on kylmä. Muistin vielä bussiaikataulut väärin, niin jouduin odottamaan ~30 min bussia. Niinpä päätin mennä kylmää suojaan apteekkiin, kun se oli lähinnä bussipysäkkiä. Oli vähän dorka olo, kun pyörin siellä ympäriinsä ja tutkin jotain särkylääkkeitä. Paitsi että siellä oli jotain itseruskettavaa, ja mulla nousi taas halu kokeilla sellaista. Vois ostaa jonkun ja kokeilla, osaaks joku suositella jotain hyvää itseruskettavaa?

Tänään alkoi vielä koulu, ja sinne oli ihan jännää mennä noin kahden tunnin yöunilla. Heräsin jostain syystä yöllä about kahden aikoihin, eikä enää uni tullut ni päätin sit yrittää tehdä jotain rakentavaakin.


Tänä viikonloppuna on nimittäin Desucon Frostbite, ja mä pari viikkoa aikaisemmin keksin, et hei, voisin tehdä sinne HAMEEN IHAN ITSE. Ja kun ajattelin, että teen ihan sellaisen yksinkertaisen puffun hameen, niin lykkäsin sen aloittamista aika reilusti. Viime yönä sitten päätin, että hei, nythän mä rupean ompelemaan kun on enää alle viikko aikaa. Sittenpä tajusin, että en osaa rypyttää kangasta. Yritin tuskaisesti netistä etsiä ohjeita, mutta jopa youtuben tutoriaalit oli täyttä kuraa. Inisin asiasta naamakirjaan, ja siellä onneksi ompelijaystäväni osasivat neuvoa kunnolla, että miten se rypytys tapahtuu. Siinä sitten rupesin yrittämään rypyttämistä, mutta lanka katkesi koko ajan. Siispä suutuin koko projektille, ja en halua koskeakkaan siihen vähään aikaan. Mikä ei oo hyvä, koska haluisin kunnolla oppia ompelemaan, ja oon suunnitellu kesän Desuconiin ihan semivaikeaa cossiakin. No, ehkä mun synttäreihin mennessä onnistuisin ompelemaan ton, niin siellä vois sitte pitää.

Puoliltapäivin meninki sitten kaupungille näkemään Annikaa ja Viiviä, käytiin syömässä vietnamilaista ruokaa (nam nam nam), ostin pari uutta paitaa jes ja menin kouluun kuin tunnollinen oppilas konsanaan. En muistanu että ruotsin tunneilla on niin tylsää. Varsinkin, kun opettajan puheesta ei ymmärrä puoliakaan, kun toi on jopa neljäs kurssi, niin kaikki tehtävänannot on näköjään sitte ruotsiksi.

Nyt vois mennä nukkuu nä univelat pois, ehkä sitten toi ompelujuttuki lähtis taas rullaamaan. zzZzZ

11 comments:

 1. Ihana tausta sun blogissa ja sulone kuva :)

  ReplyDelete
 2. kyylin sua jo tässä vähän aikaa sitte ja lisäsin blogis suosikeihin, seurailen jonkun aikaa ja päätän sit 'alanko lukemaan'! c:

  ReplyDelete
 3. Määki oon aatellu että testaisin jotain itseruskettavaa, koska oon niin vaalia :( Mutta tosi kiva ulkoasu ja muutenki kiva blogi ! :)

  ReplyDelete
 4. Ihana blogi sulla :) Söpö tausta

  ReplyDelete
 5. Sulla on ihan unelmahiukset!! :-)

  ReplyDelete
 6. Kivan näköinen tämä blogisi ! Nätti olet (--:

  http://butyoucantchangeme.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Noi sun hiukset on ihanat!! (:

  ReplyDelete
 8. Ihana blogi ja siistejä kuvia oot ottanu tuolta ylhäältä. :D Kiitti kommentista mulle.

  ReplyDelete
 9. Itsellä on ollut kahta itsestäänruskettavaa: Nivean SunTouch-spray ja AVONin oma.

  Molemmilla saa kevyen rusketuksen, mutta pitää vaan käyttää aika pitkään että siitä tulee tasainen. Parissa viikossa jatkuvalla käytöllä saa jo aika luonnollisen tuloksen. Eli varmasti on parempiakin olemassa :P

  Kamala haju niissä oli molemmissa, eikä mikään parfyymi peittäny sitä..

  En oo kyllä kamalasti sen enempää käytellyt, pyrin nykyään mielummin kalpeampaan päin :'D

  ReplyDelete
 10. Hanski: Kiitos. :>

  Jenni: Uu, toivottavasti merkinnät kiinnostaa jatkossakin !

  Jenna: Vielä talvella ku ei ole yhtään aurinkoa ni on inhottavaa olla tyylii yhtä vaalee ku lumi. :C Mut kiitos!

  Sofia: Kiitokset. :>

  anniina: No, kyseessä on tosiaan peruukki, niin... :DD

  tiiu: Kiitos!

  Mikaela: Hehe, kiitokset, vaikka peruukki on tosiaa kyseessä. :--D

  Veronika: Kiitos itsellesi. :3

  needja: Joo mä olen kuullu tota että monet itseruskettavat haisee ihan hirveiltä. :o Olin kuullu hyvää palautetta Piz Buinin itseruskettavasti ni päädyin sit kumminki ostaa sen. :3

  ReplyDelete
 11. sulla on ihanan pitkät hiukset !:)

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆