Thursday, 23 February 2012

THIS BOAT IS REAL!

Tiistain laivareissu oli kyllä ihan järjetöntä meininkiä. Laivalle oli vissiin hiihtoloman ansiosta tullu just hirvee määrä ihmisiä, joten laiva lähtiki joku 20 minuuttia myöhässä aikataulusta. Meitä oli oikeasti joku 30 henkeä parhaimmillaan koossa, onneksi meillä oli peräti kolme hyttiä vierekkäin, niin niitten luona oli kaikista helpoin hengata ja löytää muut ihmiset.  

paita YESSTYLE farkkuleggingsit GINA TRICOT korut NINJA, YESSTYLE, GINA TRICOT


Lössii vähä joka puolel...

Ihana Henrika! :3

Ihana Nette! 

I'm a fucking hipster.

Anna Abreu oli keikkailemassa Siljalla just meidän risteilyllä, ja sitä käytiin vilkasemassa. Oli kyl ihan törkeetä kakkaa, tilaa ei ollu just nimeksikää, koska lavan edessä ollutta yleisötilaa ei saanut käyttää?! Kyllä siellä sit jonku aikaa tuli hengattua, lähinnä tiskillä. Paitsi et yhteen Annan biisiin oli lisätty droppi?!?! Melkein pissasin alleni, ku musiikki kuulosti yhtäkkiä paljo paremmalta.

Sit jossain vaiheessa mentiin Neten ja Stellan kanssa kolmestaan heidän hyttiinsä ja pelattiin never have i ever -juomapeliä, ja tuli kyl ihan mielenkiintosia faktoja ilmi niinkin hyvistä ystävistä. Mä taisin aika pian tän jälkeen mennä nukkumaan, ku olin aamulla joutunu nousee aikasin ajotuntia varten.

Mutta seuraavana päivän päästiin syömää buffettiin! Siel oli sushia, mut se oli pahaa. Katkaravut kyl pelasti kaiken, ne oli parasta mitä siellä koko buffetissa oli. Nami viel taiko jotain superhyvää dippiä niille katkaravuille ni johan kelpas.

Käytiin kans pari kertaa hakkaamassa sitä tanssipeliä, ku on Siljalla, ja voi pojat. En muistanu et tanssipeli on nii hauskaa. Pitäs varmaa hankkii itellekki kunnon tanssimatto ni vois harjotella kotona ja voittaa kaikki.

Mut jöö, mulla oli tänään inssi, jota en päässy läpi. >:C Määräs se mikälie katsastaja 6 ajotuntia (25min tunteja, opettajan kaa sovittiin et suoritan ne kahdella kerralla) lisää ja sit uus yritys inssiin. Toivottavasti sit pääsis läpi!

4 comments:

 1. HAHAH WOOT tido tais pyytää muaki mukaan tonne risteilyl:D hehe paha vaa ois ollu lähtee ku meil oli just abiristeily... mut anyways, love dat look ! ! (´U`)

  ReplyDelete
 2. Liityinpäs lukijaksi, tosi kiva blogi! :)

  http://ihanata.blogspot.com/ ♥

  ReplyDelete
 3. stina: Yhyy oisit tullu, olis ollu kiva nähdä pitkäst aikaa! D: Ane ja Vernaki tuli vaiks ne oli kans ollu just abiristeilyl... >D ja kiittiii. * _ *

  Nata: Kiitos! :>

  ReplyDelete
 4. sulla on ihana blogi ja olet tosi kaunis tyttö :) liityin sun lukijaksi!

  http://eforeeva.blogspot.com/

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆