Sunday, 1 April 2012

L.I.P.S.


peruukki EBAY toppi GINA TRICOT skort ZARA

Viikonloppu taas meni ja tuli. Perjantaina tosiaan käytin tuota peruukkia baarissa, oli kyl aika jännää! Yksi tyttö luuli, että ihan omat hiukset oli sellaiset, ja kun vessassa kävin varmaan viisi muuta tyttöä rupes kans kehuu hiuksia. Siinä sitten sepitin, että joo kiitos, mutta peruukki on kyseessä. Oli kyl hauskaa!

Lauantaina kävin tsekkaamassa Niko Kivelän stand uppia Sigyn salilla. AIVAN LOISTAVA KEIKKA! Niko Kivelä on yksi hauskimpia stand up -koomikoita joita tiedän. Vatsalihakset ovat vielä vähän kipeänä nauramisesta, ja poskiinkin vähän sattuu se hymyilyn ja naurun määrä.


Nyt pitäis palata takas arkeen ja koeviikkokin on ihan kesken ja en vaan jaksais. Onneks kohta loppuu ja alkaa uus jakso, joka on viiminen ennen kesälomaa! Ou jee.

12 comments:

 1. Oii oot upea :3 miten pysyt tossa kunnossa? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Ja öö mä en oo hirveesti elämässäni kiinnittäny huomioo siihen et mitä syön tai kuin paljo liikun, oon ollu tämmöses kunnos niin kauan ku muistan. :'D Kiitän isän geenejä tässä asiassa!

   Delete
 2. Todella tyylikäs toi eka kuva!

  ReplyDelete
 3. hei missä baarissa käyt normaalista? turussa ja helsingissä siis? entä muualla? XD oon kyllästynyt täältä (turusta) löytyviin baareihin.. ajattelinj os sulla ois jotain kivaa ideaa... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turussa käyn lähinnä Primassa ja kesäsin Amarillossa karkkikeskiviikkosin. :D Sit välil tulee käytyy kans Klubilla jos haluun vaan istuskelee ja hengailee tai kuuntelee hyvää musaa.

   Helsingis en oo hirveesti baareis käyny, mut vanha DTM oli kiva! Pitäs käydä kans tsekkaa se uus. Circusta en kyl suosittele yhtää, saakelin kallis paikka ja aina täynnä.

   Delete
 4. Toi peruukki on aivan täydellinen, ihan mahtava väri ja sopii sulle kyllä tosi hyvin ;___; <3 Plus näytät niin nätiltä, yhyy kelpais mullekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooo oon niin tyytyväinen peruukkiin. * _ * Ja kiitos. :3

   Delete
 5. Kivoja kuvia, mahtava toi peruukki :)!
  Tykkään blogistasi ja liityn lukijaksi!

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆