Thursday, 19 April 2012

Webcamkuvakansioiden kätköistä

Selasin jotain webcamkuvia parin viime kuukauden ajalta, ja siellähän oli vaikka mitä jännää, joka on tietty pakko päästä julkaisemaan täällä!


1) Nukuin hiukset pikkuleteillä ja tossa oli tulos... Tukka tuntui ehkä paksummalta ku koskaan, mutta kieltämättä toi oli aika järkyttävän näkönen pehko. :---D
2) ...joten laitoin ton tukkakasan nutturalle. Oli muuten helppoo tehdä tosta pehkosta nuttura, ei tarvinnu ees tupeeraa yhtään ku tukkaa riitti vaikka muille jakaa.
3) En edes muista kunnolla, et miten tollanen tukka muodostui, mutta epäilen, että nukuin hiukset nutturalla, ja aamulla avatessa ne eli jotain ihan omaa elämää. Dunno.
4) Perus jonku päivän look, ihan sama.


5) Pipo + isot arskat = instant julkkislook. 
6) Olin menos Helsinkiin ja herutin webcamille, jee.
7) Kuva viime perjantailta! Heitin ton ruskean peruukin päähän piiiiitkästä aikaa, ja ilta päättyi extempore baarireissuun. Oli kyl kivaa.
8) Eilisen lookkia vähä. Oon ruvennu pitää hiuksia keskijakauksella, ja imo näyttää tosi kivalta! Saa kasvot näyttää kapeemmilta ja näytän mielestäni jotenki aikuisemmaltaki.

Ajattelin tänään vähän muokkailla tätä ulkoasua, toi pallotausta on kumminki ollut tossa varmaan yli vuoden ni alan vähän kyllästyä. Eli älkää ihmetelkö, jos ulkoasu näyttää tän päivän aikana ihan kakalta!

12 comments:

 1. meikki muuttaa sun ulkonäköä ihan hurjasti. hädin tuskin tunnistaa edes samaksi tyypiksi. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Njaa, ite en huomaa nii isoa eroa, mut enpä sit tiedä. =D Omasta mielestäni korostan meikillä noita parhaimpia puoliani, joten en nyt mitenkään radikaalisti muutu... kai?

   Delete
 2. Toi keskijakaus sopii sulle tosi hyvin! :o

  ReplyDelete
 3. Sopispa mulleki keskijakaus noin hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo keskijakaus joko sopii tai näyttää vammaselt 90-luvun kampaukselta. :D

   Delete
 4. sulle on tunnustus mun blogissa <3
  http://withaliceinwonderland.blogspot.com/2012/04/tunnustusta.html

  ReplyDelete
 5. Ihanat hiukset sulla ja tosi söpö ulkoasu sun blogilla (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆