Friday, 11 May 2012

Ihana kevät

Hei pitkästä aikaa! Oon ollu vähän kiireinen koulujuttujen, kahden inssin ja keväisen ilman takia. Otin siis kaikki kurssit tähän jaksoon verkkokursseina, että ehdin käymään Helsingissä ja muuten vaan hengailemaan paremmin. Noita verkkokursseja on viisi, ja niissä kaikissa on aika paljon tehtävää, joten olen aika paljon aikaa viettänyt koneella kirjoittaen mitoosista, solun osista, Platonista, ynnä muusta erittäin kiinnostavasta (not). Sitten tosiaan, on ehtiny ajaa kaksi inssiäkin onnistumatta, ehkä neljäs kerta sitten toden sanoisi ja saisin vihdoinkin sen kortin.

Oon kans aika paljon ehtiny hengailemaan Helsingissä, Annyeong!Partyissa tuli käytyä ja vappuna Renegade festareilla. Oli muuten kova meno.

Päädyin vappuna rikkomaan vanhan lompakkoni vetoketjun, joten oli pakko hommata uusi. Turusta ei meinannu mistään löytyä lompakoita, ja jos löytyi, ne olivat joko liian kalliita tai ihan hemmetin rumia. Sain sitten yhdeltä kaverilta vinkkiä, että Turun Hansan kultataloon oli tullut Accessorize-liike, joten sieltä sitten löysin tämän yksilön. Oikein söpö ja käytännöllinen. :3

Löysin myös pitkän etsinnän jälkeen uudet bikinit! H&M:ssä oli tälläisiä ihanan kesäisellä printillä varustettuja  bikinejä. On muuten kiva, kun alaosa on kokoa 34 ja yläosa 40. :I Kiitos tästä utareet.

Mä ja Viivi päädyttiin tällä viikolla syömään kesän ekat jätskit Aurajoen äärellä. Ihana kesä on tulossa. :3

Myöskin föri kulkee taas tält puolt jokkee tol puol jokkee! Varma kesän merkki.

Eilen helsinkiläinen kaverini Kosti ilmoitti, että on käymässä Turussa jossain opiskelijatapahtumassa, joten pakkohan mun oli mennä mojestamaan. Päädyinkin sitten opiskelijaporukassa kiertämään parit jokilaivat ja meininki oli mitä mahtavin. Mäki haluaisin aloittaa villin opiskelijaelämän pian!

Odotan jo ihan into piukassa kesää, oon suunnitellu jo kesän alulle ties mitä kivaa tekemistä. Ensinnäkin Desucon on taas ihan pian, ja mä sain kuulla pääseväni sinne ihan viralliseksi valokuvaajaksi! Pitäis varmaan hiukan treenailla kunnolla kuvaamista ennen sitä, että siellä saan sit ihan mahtavia valokuvia. Lisäksi pian sen jälkeen menen varmaan elämässäni ensimmäistä kertaa Tallinnassa käymään. Ja pian sen jälkeen on kunnon kesäkauden avausbibikset, nimittäin meidän irc-kanavan #baariconin perinteinen kesäpiknik Suomenlinnassa. Uu uu, en malta odottaa. Pitää kyllä saada noi kouluhommat nyt täysin pulkkaan, että pääsee siitä kesästä sitten nauttimaan.

Oon tässä myös löytäny uuden bändin popitettavaks, FEAR FROM THE HATE! Japsiscreamoa kuorrutettuna electroviballa ja kaikkea muuta kivaa. 


5 comments:

 1. Oi miten sulonen lompakko *_* Sun blogi on muutenki supersöpö ja tää ulkoasu on paras!

  ReplyDelete
 2. Tosi kaunis blogi ja hyvälaatuisia kuvia. Harmi, ettei ihan osunut kuvailtuun: paljon tekstiä -lokeroon, mutta yritys hyvä kymmenen:)

  www.lifeis100things.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, valitsin sun blogin mun Liebester-listalle! :) http://howcouldbesodrevil.blogspot.com/

   Delete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆