Thursday, 28 June 2012

Desucon 2012

Heips vaan pitkästä aikaa! Desuconista alkaa kohta olemaan jo melkein kuukausi, mutta ihan hyvin voin kirjoittaa siitä vasta nyt. Sen verta on tullu nyt reissattua ja on ollut vähän kiireistä, että blogi on jäänyt aika taka-alalle.

Mutta joo, Desucon oli siis Lahdessa 8.-10. kesäkuuta, ja tällä kertaa olin työskentelemässä tapahtumassa valokuvaajana. Oli hauskaa päästä näkemään tapahtuma uudenlaisesta näkökulmasta, ja sainhan ihan hyviä kuviakin otettua. Ehdin myös katsella enemmän ohjelmaa kuin yleensä!

En cossannut tällä kertaa mitään, mutta lauantaina pyörin ympäriinsä koulutytön asussa. Aika halppis ebay-ostos toi oli, mutta ihan söpö! 

Minä ja Topias Yamaconin pöydän ääressä. Oltiin salee tapahtuman söpöimmät koulutytöt. >:3


Yleiskuvaa pääsalista avajaisten aikaan ja metsähallia.

Ihana Chotto!Chocolate tuli myös nähtyä.

Tosi jepa con siis oli, ei mitään valitettavaa! Oli myös ihanaa, kun tapahtuma kesti kolme päivää, varsinkin lauantai kesti ihanan pitkään. Nyt sitten pitää odotella puoli vuotta Desucon Frostbiteen, nyyhkis. Onneksi välissä ehtii olemaan Tracon, Desutalks ym. mukavaa tapahtumaa!

Aloitettiin kans kavereiden kanssa katsomaan Clannad nimistä animusarjaa maanantaina. Sarja on täynnä söpöjä, mutta vähän retardeja tyttöhahmoja. Aluks mua vaan ärsytti hirveesti suurin osa niistä hahmoista, mutta niiden 12 jakson aikana mitä katottiin, ehdin samaistumaan käytöksen osin aika paljolti tossa vasemmalla näkyvään hahmoon nimeltä Fuuko. Tuli vaan hirvee hinku tehdä siitä cossi! Ehkä sit Frotbiteen sais tehtyä ton. >:3

4 comments:

 1. Oii näytätpä suloselta :'3

  ReplyDelete
 2. ylkkä ihana toi sun koulutyttöasu ja sopii sulle!! mäki haluun *_*

  ReplyDelete
 3. eeei voi olla totta! löysin blogisi jostain ihan sattumalta ja suorastaan järkytyin kun näin tämän ensimmäisenä silmiin bongattavan otsikon! :D
  (oletin siis että tämä on tavis muoti/lifestyleblogi mitä melkein jokaiselta löytyy)
  en siis ois millään uskonut että oot animeihmisiä (tai olisit Desussa kuvaajana)! sekä että pukeudut aivan ihanasti ja nimenomaan tätä stereotypiaa vastaan mikskä ihmiset yleensä luokittelee animeihmiset.
  itekin olin Desussa. noi sun kuvat on ihania. :3

  ReplyDelete
 4. Moro moro, sut on haastettu :)
  http://www.love-mie.com/2012/08/blogiarkistoista-poimittua.html

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆